Valeriu Gheorghiță, mesaj de Paște: „Să ne ajute Dumnezeu ca în cel mai scurt timp să putem zâmbi dincolo de măști” (VIDEO)

Publicat: 30/04/2021, 20:48

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, are un mesaj de Paște pentru toți românii. El spune că lecția cea mai importantă este cea a solidarității.

„Sărbători binecuvântate!

Mesajul meu se adresează atât celor de acasă, dumneavoastră, cât și celor care în aceste zile se află în centrele de vaccinare și în stradă pentru revenirea la normalitate în cel mai scurt timp, într-un mediu favorabil și sigur: este vorba de personalul medical pe care îl salut și căruia îi trimit întreaga mea prețuire.

Vaccinul, cea mai sigură cale către normalitate

Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că vaccinul este calea sigură și eficientă către normalitate, și pe care îi simt aproape de noi și de eforturile noastre pentru bunul mers al campaniei de vaccinare.

Vă doresc tuturor sănătate, liniște sufletească și împliniri alături de cei dragi și să ne ajute bunul  Dumnezeu ca în cel mai scurt timp să putem respira și zâmbi dincolo de măști.”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Aproape 79.000 de români s-au vaccinat împotriva Covid-19 în ultimele 24 de ore

78.612 de români s-au vaccinat, vineri, împotriva coronavirusului, transmite CNCAV. Potrivit Comitetului, dintre aceștia, 51.712 au fost vaccinați cu prima doză, iar alți 27.440 au fost imunizați și cu cea de-a doua.

Ce restricții vor fi în vigoare în perioada minivacanţei de Paşte

La fel ca în 2020, și sărbătorile pascale din acest an se suprapun cu o serie de restricții impuse de autorități. Diferența faţă de anul trecut este că enoriașii, respectiv cei care vor dori să se bucure de aceste zile libere o vor putea face cu mai puţine restricţii

Turiștii care ajung pe litoral în minivacanța de Paște se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul

Turiștii care vor veni pe litoral în perioada 30.04 – 03.05 vor avea două fluxuri de vaccinare dedicate la dispoziție în centrul din Pavilionul Expozițional Constanța, unde se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult