Victor Ciutacu, atac la adresa celor care l-au criticat pentru participarea la nunta lui George Simion: „Puteți să mă scuipați direct între ochi”

Victor Ciutacu, atac la adresa celor care l-au criticat pentru participarea la nunta lui George Simion: „Puteți să mă scuipați direct între ochi”
Victor Ciutacu, atac la adresa celor care l-au criticat pentru participarea la nunta lui George Simion: „Puteți să mă scuipați direct între ochi” / Sursa foto: Facebook Victor Ciutacu
Publicat: 27/08/2022, 13:31
Actualizat: 27/08/2022, 13:35

Victor Ciutacu afirmă, într-un atac la adresa celor care l-au criticat pentru participarea la nunta lui George Simion, că nu trebuie să dea socoteală pentru anturajul său. „Puteți să mă scuipați direct între ochi”, transmite realizatorul TV.

„În caz că nu s-a înțeles din prima și e nevoie să repet, când o să ajung eu să dau socoteală tuturor securiștilor detașați în presă ce anturaj frecventez, puteți să mă scuipați direct între ochi”, a transmis Victor Ciutacu, pe Facebook.

Robert Turcescu, la nunta lui George Simion, alături de Victor Ciutacu, Mirel Palada și Dan Diaconescu. „Ne doare la bască”

Și Robert Turcescu a avut un mesaj care este adresat celor care au criticat ideea liderului AUR de a chema „toți românii” la nuntă și care au comparat evenimentul cu nunta lui Corneliu Zelea Codreanu. „

Ne doare la bască”, a scris Turcescu pe internet, alături de o poză cu Victor Ciutacu, Mirel Palada, Dan Diaconescu, și evident, de George Simion.

În alte mesaj, Turcescu se amuză sănătos. „Râdem, viața e frumoasă”, scrie jurnalistul.

Sâmbătă, în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea, are loc nunta liderului AUR, George Simion. La eveniment, care este organizat asemeni unui festival, sunt așteptate peste 10.000 de persoane. Mireasa, Ilinca Munteanu, poartă o rochie albă cu motive tradiționale, iar mirele are și el un costum specific românesc.

Mii de persoane, așteptate la eveniment

La nunta de sâmbătă, care va începe, „oficial”, la ora 14.00, deputatul așteaptă 10.000 de oameni.

Invitaţii vor face plimbări cu balonul cu aer cald şi vor mânca vânat, arată programul complet al nunții, pus la dispoziție chiar de Simion.

Cununia religioasă este programată la ora 12.00, în bisericuţa de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

Simion a avut nevoie de o derogare de la Biserica Ortodoxă Română, care, de regulă, le interzice preoților să oficieze nunți în afara lăcașelor de cult. Cununia va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie, dar și de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Accesul la eveniment se va face ca la festival

Accesul la nunta lui George Simion, unde au fost invitați „toți românii” s-a făcut ca la un festival. Oamenii dornici să participe la eveniment s-au înscris pe site-ul liderului AUR și au primit o brățară de acces.

„Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să intre din timp în posesia brățărilor de acces pentru evitarea aglomerației”, conform organizatorilor.

Înscrierile s-au făcut până pe 20 august, astfel încât cei care s-au înscris să fie verificați, a anunțat Simion.

„Darul nu este obligatoriu, dacă cineva vrea, îl redirecționăm să facă o donație pentru spitalul mobil pe care vrem să-l facem, să ajungă în toate colțurile țării. Trec toate darurile în declarația de avere”, a spus, recent, George Simion.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase