Victor Ponta a dezvăluit că a înfiat o fetiţă. Prima reacție a Dacianei Sârbu: „Viaţa ne-a dăruit un suflet nou”

Victor Ponta a dezvăluit că a înfiat o fetiţă. Prima reacție a Dacianei Sârbu: „Viaţa ne-a dăruit un suflet nou”
Publicat: 09/12/2020, 16:34

Fostul premier Victor Ponta a fost invitat marţi seară la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit că are trei copii, nu doi, aşa cum se ştia până acum. Înainte de dezvăluire, Victor Ponta a încercat pe parcursul interviului să sublinieze că are trei copii, însă nu putea oferi detalii, fiind nevoie de prezența soției sale, Daciana, pentru a aborda subiectul delicat.

Pe tot parcursul emisiunii, Victor Ponta a dat de înţeles că are trei copii, deşi până acum se ştia că acesta, alături de Daciana Sârbu, ar avea doar doi.

Prima dată, a mărturisit că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru băiatul și ”fetele mele”. Apoi, întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta, scrie Wowbiz.ro.

La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta.

Denise Rifai a venit cu lămuriri pe contul ei de socializare

Câteva ore mai târziu, Danise Rifai a dezvăluit pe contul de Facebook faptul că Victor Ponta şi soţia acestuia au înfiat o fetiţă de şase ani.

„Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a dezvăluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare.

Daciana Sârbu a făcut publică prima fotografie cu Maria, fetiţa în vârstă de şase ani pe care a adoptat-o împreună cu Victor Ponta.

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.
Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțîn binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi.
Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”,a scris Daciana Sârbu pe Instagram.

Partidul său, PRO România, nu reușește să treacă pragul de 5 la sută și să ajungă în Parlament.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase