VIDEO| Elevă din Brașov, lovită cu bestialitate de o colegă, chiar în sala de clasă. Agresoarea a pus-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și picioarele

VIDEO| Elevă din Brașov, lovită cu bestialitate de o colegă, chiar în sala de clasă. Agresoarea a pus-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și picioarele
Sursa: captură video
Publicat: 01/04/2022, 12:16
Actualizat: 01/04/2022, 12:18

Incident incredibil într-o școală din județu Brașov. O elevă a fost lovită cu bestialitate de o colegă, chiar în sala de clasă. Agresoarea a pus-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și picioarele, iar victima a ajuns la spital. 

Conflictul a avut loc, marți, în Şcoala gimnazială numărul 5 din Săcele. Una dintre eleve a fost lovită de o colegă de clasă, sub privirile celorlalți colegi. Ulterior agresiunii, victima a fost dusă la spital de mama ei, pentru că i s-a făcut rău odată ajunsă acasă. Fata se simte acum bine, scrie observatornews.ro.

De fața la conflictul violent au fost și colegii celor două fete, iar unul dintre ei chiar a filmat întreaga scenă. La început, ei au asistat nepăsători la ce se întâmplă, dar apoi au încercat să le despartă, când au văzut că eleva bătăușă a pus-o la pământ pe cealaltă fată și a început să o lovească cu pumnii și picioarele.

Joi, la două zile după incident, Inspectoratul Școlar Județean Brașov a trimis o echipă în control la școală. Ambelor fete le va fi scăzută nota la purtare și vor face consilieră psihologică.

Conform sursei citate, nu e prima dată când între cele două fete pornește un conflict, dar acum lucrurile au degenrat foarte mult și ele au ajuns să aibă un comportament extrem de agresiv.

„În cauză, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis agent principal de poliție Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, citată de sursa precizată anterior.

La unitatea de învățământ unde a avut loc bătaia a participat acum trei săptămâni la un concurs organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov pentru reducerea violenţei în şcoli.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult