VIDEO EXCLUSIV | Alex Pânișoară, urbanist: „Avem abuzuri fără precedent la Primăria Sectorului 1. Oamenii sunt condiționați să cedeze terenuri pentru emiterea de certificate de urbanism”

Publicat: 31/01/2023, 13:01

Alexandru Pânișoară, președinte al Asociației pentru Dreptul Urbanismului, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că la Primăria Sectorului 1 s-ar comite „abuzuri fără precedent”.

Potrivit lui Alexandru Pânișoară, la Primăria Sectorului 1 ar exista cazuri de uzurpare de calități oficiale.

„Avem cazul cu acel apartament în care a băgat  (Clotilde Armand – n.r.) niște bani publici, fără să aibă niciun drept. Pe lângă asta, avem cazuri de uzurpare de calități oficiale în cadrul Primăriei Sectorului 1, avem abuzuri fără precedent, sunt oameni care se lovesc de administrație la Direcția Urbanism, unde, fie sunt condiționați să cedeze terenuri, ca să li se emită cetificat de urbanism”, a declarat Alexandru Pânișoară în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Alexandru Pânișoară a explicat apoi care ar fi, în opinia sa, abuzurile la Primăria condusă de Clotilde Armand.

„Domnul Dan Milea se duce în calitate de consilier al viceprimarului pe șantierele din Sectorul 1”

„Sunt două personaje în cadrul Primăriei Sectorului 1. Unul este viceprimarul, Oliver Păiuș, și unul este consilierul viceprimarului și consilier general, domnul Dan Milea. Domnul Dan Milea care se duce în calitate de consilier al viceprimarului pe șantierele din Sectorul 1 să verifice modul în care se execută lucrările. Nu are absolut nicio calitate în acest sens. Domnul Dan Milea, în calitate de cetățean a reprezentant Primăria Sectorulu 1 care și-a luat amendă din partea unei autorități care verifica modul în care se realizează salubritatea în Sectorul 1. Pentru că a fost împuternicit de o hârtie fără număr, fără dată, de doamna Clotilde Armand. Și este plângere penală în acest sens făcută, pentru uzurpare de calități oficiale, abuzuri și neglijență în serviciu”, a mai declarat Alexandru Pânișoară în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase