VIDEO | Horoscop duminică, 19 martie 2023. Mercur intră în Berbec

Publicat: 19/03/2023, 06:00
Actualizat: 21/03/2023, 02:21

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 19 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Deși începi ziua într-un mod dinamic, făcând unele drumuri scurte, pe parcurs vei deveni mai reflexiv și ușor introvertit însă nu mai puțin generos sau ferm în atitudine dacă există oameni sau situații care au nevoie de susținerea ta. Mercur intră astăzi în semnul tău deci vei fi mai prezent, mai conștient de ce-ți dorești și mai asertiv în exprimare.

Taur

Astăzi înțelegi mai profund un lucru sau o relație anume, înțelegi valoarea sau semnificația ei și ești dispus să te comporți în consecință. Poate un pic mai rezervat în privința acelui lucru sau persoane deoarece îți face mai bine. Intrarea lui Mercur în Berbec te interiorizează, mai sunt lucruri la care trebuie să meditezi, să accepți sau să vindeci.

Gemeni

O conversație cu cineva te împuternicește sau o analiză profundă pe care o faci te ajută să realizezi că ai resursele necesare pentru a-ți asuma unele sarcini sau activități. Ești serios și responsabil și beneficiezi de susținerea privată a unei persoane care te place. Mercur intră în Berbec azi deci ești pregătit să fii mai vizibil și mai activ social și profesional.

Rac

Ești mai serios și mai realist în privința discutării unor planuri de viitor cu un prieten sau cineva apropiat. Ești determinat să dai curs unor proiecte importante pentru tine și astăzi primești confirmarea de care aveai nevoie. Intrarea lui Mercur în Berbec de astăzi te va ajuta să-ți amplifici profilul socio-profesional cu mai multă autoritate și încredere în tine.

Leu

Eforturile de echipă sunt favorizate astăzi. Ai o capacitate de analiză profundă atât a unor chestiuni personale cât și financiare, intuind dincolo de ceea ce oamenii exprimă în cuvinte. Ești precaut cu investițiile tale și știi exact ce să spui ca să ieși în câștig. Mercur intră astăzi în Berbec deci dorința ta de călătorii, dezvoltare și expansiune va fi în creștere.

Fecioară

Orice colaborare, acord sau înțelegere în care ești astăzi angrenat va fi una serioasă, asumată și analizată cu multă grijă înainte. Stabilitatea este foarte importantă însă la fel de important este să fii satisfăcut de modul în care îți sunt recunoscute aptitudinile și talentul. Mercur intră în Berbec activând sectorul afacerilor și al investițiilor, abilitățile tale de analiză se vor transforma în adevărate instrumente de operare.

Balanță

Dacă în prima parte a zilei îți propui ceva relaxant și interactiv, în a doua parte devii mai practică și mai concentrată pe chestiuni administrative. Poți descoperi un remediu foarte bun pentru o problemă de sănătate. Intrarea lui Mercur în Berbec va schimba modul în care interacționezi cu partenerul și lumea în general, vei deveni mai fermă în a-ți apăra propriile limite și interese.

Scorpion

Ai mai multă inițiativă în a aborda o persoană de care te simți atras, însă o vei face într-un mod extrem de serios, atent la nevoile persoanei respective și cu multă diplomație în abordare. Vei reuși să punctezi lucrurile esențiale în ceea ce te privește. Intrarea lui Mercur în Berbec de astăzi te va ajuta în a deveni mai atent la chestiuni legate de muncă, sănătate, rutină zilnică și relațiile cu colegii.

Săgetător

După ce rezolvi rapid câteva chestiuni de dimineață, îți propui să profiți de confortul propriului cămin. Poți purta o conversație profundă cu cineva din familie scoțând la iveală amintiri din copilărie cu un anumit impact. Intrarea lui Mercur în Berbec de astăzi te favorizează amplificând latura ta artistică, interactivă, creativă și dornică să socializeze.

Capricorn

Ai răbdarea și perseverența necesare de a discuta unele lucruri în profunzime cu persoana iubită sau chiar cu propriul copil. Dacă ai de făcut un drum s-ar putea să ia mai mult timp decât ai preconizat dar te vei afla într-o companie plăcută. Intrarea lui Mercur în Berbec te va îndemna să te conectezi mai profund la propriile emoții în următoarea perioadă.

Vărsător

Deși în prima parte a zilei ești mai energic, poate chiar reușești să joci un sport sau ceva interactiv, în a doua parte preferi ceva mai confortabil dar nu mai puțin select. Poți purta o conversație pe marginea unei chestiuni financiare în timp ce degusti un pahar de vin. Mercur intră în Berbec deci te va stimula fizic și intelectual să devii mai activ și mai interesat de anumite domenii sau informații.

Pești

Te lași ghidat de o convingere sau o idee forță pe parcursul întregii zile. Ceva sau cineva este sursa ta de inspirație sau de încredere și faci tot posibilul să protejezi acest lucru. Ai o abordare mai profundă dar nu mai puțin perseverentă. Mercur intră în Berbec astăzi deci interesul tău în a-ți diversifica sursele de venit dar și contactele cu oamenii potriviți va fi în creștere.

Horoscop general 20 – 26 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase