VIDEO | Horoscop duminică 25 septembrie. BERBEC: Simți că în jurul tău este doar haos

Publicat: 25/09/2022, 06:00

Luna nouă intră în zodia Balanță. Este o perioadă de afirmare, de evidențiere în tot ceea ce vă propuneți. Este un moment ideal pentru noi începuturi, pentru inițierea de drumuri noi, pentru inițiative personale, pentru a vă manifesta cu mai multă îndrăzneală și pentru a vă pune în lumină adevărata personalitate.

BERBEC

Simți că în jurul tău este doar haos. Încearcă să nu te panichezi și să-ți pui în ordine gândurile. Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă mai delicată pentru tine. Ai tendința să cheltuiești mai mult decât e necesar, iar acest lucru se va simți asupra bugetului tău.

TAUR

Ascultă-ți intuiția. Se anunță o zi plină de oportunități pe care nu ar trebui să le ignori. Ai încredere în tine și lasă-i pe oameni să te vadă în timp ce strălucești. Fă-ți timp să petreci clipe frumoase alături de oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru tine.

GEMENI

Detașează-te de trecut. Ți-ai neglijat destul de mult partenerul în ultima perioadă din cauza unor sentimente mai vechi care încep să iasă din nou la suprafață. Cel mai probabil nu ai reușit să treci, așa cum ai crezut, peste fosta relație. Încearcă să-ți pui gândurile în ordine și să fii sincer cu partenerul. Rezolvați împreună aceste aspecte, iar apoi luați o decizie cu privire la viitorul relației voastre.

RAC

Un prieten apropiat s-ar putea să aibă nevoie de sfatul tău. Fii răbdător și încearcă să-i acorzi timpul necesar pentru a-și deschide sufletul complet în fața ta. Știi foarte bine cât de dificil este să te simți singur atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi.

LEU

Astăzi îți dorești ca toată atenția să fie ațintită asupra ta. Dorința s-ar putea să-ți fie împlinită. Colegii de la locul de muncă vor încerca să-ți facă și ei pe plac, vei afla vești importante. Un nou proiect se află în plină desfășurare, iar tu trebuie să te asiguri că dai dovadă de calități de lider.

FECIOARĂ

A sosit momentul să ieși din zona de confort și să evoluezi. Energia zilei te influențează în mod pozitiv și te ajută să iei cele mai bune decizii de viitor. Este o zi productivă și vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.

BALANȚĂ

Trebuie să înveți să fii sincer cu tine. Teama ded a fi respins de către cei din jur te face să minți în privința lucrurilor care te definesc cu adevărat. Nu ar trebui să încerci să te schimbi doar pentru a fi acceptat de grupul de prieteni. Fii sincer cu tine și asumă-ți deciziile pe care le iei. La final, oamenii care te apreciază cu adevărat vor fi alături de tine indiferent de diferențele care există între voi.

SCORPION

Se anunță un început plin de speranță pentru tine și te bucuri de reușită după reușită. După ce ai muncit toată vara, a sosit momentul să culegi roadele. Viitorul este strălucitor pentru nativii care sunt deciși să muncească pentru ceea ce-și doresc cu adevărat.

SĂGETĂTOR

Astăzi te simți lipsit de energie. Nostalgia te cuprinde și pare că nimic nu merge așa cum ți-ai dorit. Capul sus, nu uita că momentele astea nu vor exista în viața ta pentru totdeauna. Încearcă să te relaxezi și să nu te gândești la lucruri negative.

CAPRICORN

Fii mai atent la relațiile pe care le ai cu cei din jur. Ți-ai neglijat destul de mult prietenii în ultima perioadă, iar aceștia s-ar putea să se îndepărteze de tine. Fă-ți timp pentru a socializa. Fii sincer cu cei din jur și învață să iei din când în când o pauză de la responsabilități.

VĂRSĂTOR

Trebuie să înveți că nu poți să-i mulțumești pe toți cei pe care-i iubești. Îți dorești prea mult să faci pe placul celorlalți și uiți să fii pe placul tău. Detașează-te de la griji și concentrează-te mai mult asupra lucrurilor care te fac fericit.

PEȘTI

Gândește-te de două ori înainte să contactezi oamenii care au plecat din viața ta. Chiar dacă nostalgia te-a cuprins, încearcă să-ți amintești de ce nu a mers relația și de ce ați pornit pe drumuri separate. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa condus de impulsuri pe moment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Descoperiți ce se ascunde în construcția unui model de masă rece de top