VIDEO | Horoscop joi, 9 martie 2023. Ce zodii au activitate socială și profesională intensă

Publicat: 09/03/2023, 06:00
Actualizat: 10/03/2023, 21:02

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 9 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Interacționezi într-un mod plăcut, energic și interactiv. Faci tot posibilul să atragi cât mai mult atenția și interesul spre tine, spre ce este important pentru tine chiar dacă scopul interacțiunii respective presupunea un schimb de idei sau perspective. Singura problemă este că poți fi atât de focusat pe nevoile tale încât să nu reușești să te conectezi la ce este important și pentru celălalt.

Taur

O zi cu sarcini sau responsabilități mai mult de natură practică sau în care încerci să te ocupi de lucruri concrete. Dacă cineva are nevoie de ajutorul sau susținerea ta sau anumite activități decurg mai greu fără o coordonare din partea ta, te poți oferi să ajuți doar pentru a demonstra cuiva ceva, deci pot exista unele motivații ascunse.

Gemeni

Ai multă energie astăzi pentru a socializa cu oameni cu care rezonezi, pentru interesele sau hobby-urile tale, pentru a te pune în valoare. Într-o relație romantică, deși știi cam ce gen de activități te-ar încânta, s-ar putea să nu fii foarte ferm pe poziție dând mâna liberă celuilalt să aleagă în locul tău. O discuție cu un prieten se poate dovedi stimulatoare.

Rac

O mare parte din atenția ta se îndreaptă spre interior astăzi, spre propriile emoții, cămin, familie sau rezolvarea unor chestiuni domestice. Deși îți propui totuși să faci totul într-un mod calm și echilibrat, s-ar putea să te trezești că-ți asumi un rol ușor autoritar indicând celor din jurul tău cum să-și facă treaba mai bine. Încearcă să păstrezi moderația.

Leu

O zi cu schimburi de idei și conversații dinamice și stimulatoare care pot avea ca efect să te scoată din zona de confort mobilizându-te să acționezi. Deși nu asta era obiectivul cu care ai plecat la drum, te poți trezi angrenat în unele planuri la care nu ai avut prea mult timp să te gândești. Înainte de a lua o decizie clară, asigură-te că este ceea ce ai cu adevărat nevoie.

Fecioara

Planul financiar este în vizorul tău astăzi. Ești dornic să te evidențiezi într-un mod care să-ți aducă mai multă recunoaștere sau să-ți faci talentul cunoscut. În discutarea unor chestiuni financiare este important totuși să nu te lași convins sau angrenat ușor în unele combinații sau afaceri fără să-ți fi clarificat înainte ce ai concret de câștigat în urma lor.

Balanța

Tot ce faci astăzi are ca scop să-ți lărgească orizonturile sau cunoașterea în direcția acelor domenii de interes pentru tine. Este important să-ți clarifici ce este important pentru tine, ce trebuie prioritizat și ce nu și să te mobilizezi în acele direcții. Singura problemă este o posibilă lipsă de hotărâre sau fermitate care te poate determina să apelezi la ajutorul partenerului pentru a acționa.

Scorpion

Poți fi mai retras astăzi preferând să petreci mai mult timp cu tine în liniște nu neapărat pentru odihnă cât pentru a analiza mai atent unele lucruri. Unele chestiuni profesionale sau un coleg anume poate să aibă nevoie de asistența ta fapt care te determină să sări în ajutorul lui, însă înainte de asta asigură-te că într-adevăr ajutorul tău este esențial dacă tot trebuie să renunți la ceva ce era important pentru tine.

Săgetător

O relație de prietenie, un proiect la care ții sau un obiectiv anume sunt în vizorul zilei de astăzi și sunt foarte importante pentru tine. De altfel dacă ești implicat într-un proiect de într-ajutorare vei simți din plin susținerea celor cu care faci echipă. Singura recomandare ar fi să eviți tendința de a-ți asuma tu coordonarea activităților decât în cazul în care ți se cere expres sau știi exact ce implică acest lucru.

Capricorn

O zi cu mai multă popularitate sau în care acțiunile tale sunt mai vizibile și cu un impact mai mare asupra celor din jur. Dacă ți se solicită să-ți asumi coordonarea sau rezolvarea unor chestiuni profesionale, în ciuda dorinței tale de a trata totul într-un mod calm și diplomat, există șansa ca o latură mai autoritară a ta să iasă la suprafață.

Vărsător

Ai o stare de entuziasm și încântare în privința unor discuții sau interacțiuni iar tendința de a-ți asuma unele riscuri este greu de combătut. Acestea pot viza o călătorie, înscrierea la un anumit curs sau o formă de educație superioară sau poate activitatea ta vis de vis de un blog sau o carte la care lucrezi. Înainte de a te arunca cu capul înainte vezi exact ce implică proiectul pe care vrei să-l demarezi.

Pești

Ai o stare de energie și dinamism interior care deși pot să nu fie neapărat vizibile te împing să preiei inițiativa în anumite direcții. Dacă este vizat planul financiar te poți lăsa convins cu ușurință să faci o anumită achiziție însă dacă planul sentimental este în vizorul tău, poți aborda o anumită persoană de care te simți atras cu mult cu curaj și asertivitate.

Horoscop general 6 – 12 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” de a sancționa șoferii pe autostradă. Care sunt șoferi vizați - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers