VIDEO | Horoscop luni, 13 martie 2023. Luna intră în zodia Săgetător

Publicat: 13/03/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 13 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Azi te simți liber și dornic de activități spontane și interactive care să te pună în evidență. Interacțiunea cu o persoană influentă te ajută să dobândești o perspectivă de ansamblu care îți deschide noi orizonturi, însă pentru a o putea concretiza va trebui să-ți depășești unele insecurități sau nesiguranțe.

Taur

Te simți încrezător în propriile forțe și ai o abilitate mărită de percepție, atât personală, cât și a celor din jur, tinzând să le intuiești motivațiile dincolo de cuvinte. Dacă dezbați unele chestiuni de natură financiară care vizează o afacere sau o investiție s-ar putea să constați că unele lucruri se mișcă mai greu decât ai fi crezut, dar nu ești dispus să renunți ușor.

Gemeni

Activitățile care presupun colaborare sau un efort de echipă într-un context profesional nu te favorizează din cauza atitudinii rigide sau conservatoare a celuilalt, deci încearcă să mizezi mai mult pe propriile forțe. Dacă vrei, însă, să faci un studiu de piață, o cercetare anume pe un domeniu de interes pentru tine, ai șansa să descoperi informații utile și prețioase.

Rac

Ești ușor indecis în privința unui proiect important pentru tine, neștiind cum este mai bine să procedezi. Te concentrezi pe chestiuni de natură practică sau organizatorică, folosind cu multă eficiență resursele pe care le ai la dispoziție pentru a-ți atinge obiectivele. Poți găsi o variantă prin care să faci o mică economie sau cumperi ceva la un preț super avantajos.

Leu

Gradul de satisfacție interioară într-o relație este important pentru tine, însă o investiție financiară sau emoțională ridică semne de întrebare din cauza atitudinii distante sau rezervate a celuilalt. Dacă te sfătuiești cu cineva apropiat, un consilier sau un terapeut poate să fie extrem de benefic, deoarece îți amplifică încrederea în tine.

Fecioară

Ești mai prezent și mai atent la propriul tău interior, la unele stări sau sentimente, observându-le în profunzime. Interacțiunea cu celălalt nu te satisface și simți că oricât de mult te-ai strădui să înbunătățești cooperarea dintre voi, acest lucru nu ar face decât să-ți consume din timp așa că te mobilizezi pe cont propriu.

Balanță

Ești dinamic, atât fizic, cât și intelectual, tinzi să te miști rapid și să prinzi lucrurile din zbor. Dacă studiezi lucruri de interes pentru tine, o faci cu multă pasiune și implicare, însă dacă ești angrenat în unele chestiuni care necesită precizie sau atenție la detaliu, va trebui să faci un efort suplimentar pentru a rămâne concentrat. O chestiune legată de sănătate te poate deranja un pic.

Scorpion

Chestiuni care țin de resurse, bani, valoare atât personală cât și financiară sunt astăzi în vizorul tău și ești dornic să te evidențiezi într-un anume fel, chiar dacă există unele insecurități, mai ales într-un context sentimental. O conversație cu cineva din anturajul apropriat se poate dovedi stimulatoare, deoarece îți oferă un alt unghi din care poți privi lucrurile.

Săgetător

Cu Luna astăzi în propriul tău semn, ai mult elan și energie. Ești dornic să-ți manifești personalitatea prin activități sau interacțiuni care îți aduc un plus valoare sau chiar un plus de cunoaștere. Singura recomandare ar fi să încerci să rămâi conectat și la propriile emoții, astfel încât să te asiguri că acțiunile pe care le faci sunt potrivite și gândite strategic.

Capricorn

Ești mai introvertit sau mai gânditor astăzi și parcă nu ai dispoziția necesară să conversezi cu orice fel de persoane, poți fi destul de selectiv. Preferi să fii scurt și la obiect, prețuind mai mult calitatea unei informații decât cantitatea. Toată energia o investești în tine, într-un studiu pe care îl faci sau o cercetare interioară importantă pentru tine.

Vărsător

Susținerea sau sfaturile pe care le primești într-un mod confidențial, din partea unei persoane influente, te avantajează considerabil și-ți oferă încredere în ceea ce ți-ai propus să realizezi. În același timp, este important să rămâi realist în privința unui proiect financiar în care vrei să investești, asigură-te că este unul concret și realizabil.

Pești

O zi în care va fi destul de greu să-ți ascunzi emoțiile indiferent de natura lor. Ții foarte mult la a-ți demonstra eficiența sau aptitudinile de organizare în privința unor proiecte și nu ai de gând să ratezi ocazia. În timp ce unele persoane te susțin, interacțiunea cu altele, mai ales într-un context profesional poate să nu te încânte prea mult.

Horoscop general 13 – 19 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?