VIDEO| Horoscop sâmbătă 29 iulie 2023. Unii nativi trec printr-o ușoară lipsă de vitalitate sau energie

Publicat: 28/07/2023, 23:59

Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 iulie 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile. Care sunt nativii care vor resimți  trec o ușoară lipsă de vitalitate sau energie.

Berbec

În ciuda unei ușoare lipse de vitalitate sau energie, grație tranzitului lunar prin sectorul explorării și al aventurii, nevoia de a descoperi noi activități sau de a profita de un hobby este amplificată. Poți fi atras de un eveniment cultural sau o seară de film în compania persoanei iubite. Fii precaut cu resursele!

Taur

O chestiune importantă pentru tine care vizează căminul sau o proprietate imobiliară nu se încadrează cu ușurință în planurile pe termen lung la nivel familial, fapt care te ambiționează și mai tare în a căuta soluții. Ai o determinare interioară puternică și o convingere că totuși se poate.

Gemeni

Chiar dacă interacțiunea cu un șef sau o persoană cu autoritate întâmpină unele impedimente, dacă apelezi la resursele sau persoanele potrivite, situația se poate rezolva. Dacă vrei să pleci la un drum, asigură-te că ai verificat totul înainte iar dacă există unele probleme, cu siguranță vei găsi un prieten dispus să te acompanieze.

Rac

Este nevoie să clarifici unele aspecte contractuale sau juridice pe marginea unei chestiuni financiare sau să te asiguri că modul in care îți gestionezi banii este un realist. Dacă ești nevoit să te ocupi de unele sarcini sau responsabilități de natură practică care apar subit, ai spor și eficiență în rezolvarea lor.

Leu

Inconjuncția dintre Soarele din Leu și Saturn din Pești indică că trebuie făcute unele eforturi pentru a adapta ceva ce-ți dorești sau îți place la cerințele sau solicitările cuiva. Ai multă energie și bună dispoziție pe care le poți investi într-o activitate creativă sau sportivă. Participarea la un spectacol poate fi la fel de plăcută.

Fecioara

O anumită colaborare va trebui gestionată cu grijă astăzi necesitând compromisuri de ambele părți. Poți avea o stare mai introvertită, dornic să petreci timpul cu tine profitând de confortul propriei grădini sau al unui parc din apropierea casei. Poți citi sau purta o conversație profundă cu cineva.

Balanța

Printre activitățile de astăzi va trebui să strecori și unele chestiuni administrative care trebuie făcute evitând totuși suprasolicitarea sistemului nervos. Dacă te decizi să pleci la un drum, compania în care te găsești poate să fie foarte plăcută însă evită să te grăbești și condu cât mai prudent.

Scorpion

Interacțiunea cu un părinte, un șef sau o formă de autoritate nu este cea mai plăcută generând în anumite momente o reacție mai directă din partea ta, mai ales dacă simți că celălalt nu te înțelege. Partea bună este că ai resursele, determinarea și forța de muncă necesare pentru a-ți atinge scopurile.

Săgetător

Oricât de proactiv sau entuziast ai fi vis a-vis de un anumit proiect, va trebui să te ocupi și de aspectele logistice sau administrative care nu sunt tocmai favoritele tale. Dacă cineva mai în vârstă din familie sau un animăluț de casă necesită o anumită îngrijire, poți apela la ajutorul cuiva.

Capricorn

Ești ușor introvertit astăzi și-ți propui să analizezi cu grijă lucrurile, făcând unele cercetări în privat. O chestiune financiară sau emoțională trebuie tratată cu grijă asigurându-te că mesajul tău ajunge la celălalt într-un mod cât mai clar și mai transparent. Păstrează-ți obiectivitatea.

Vărsător

Planurile pentru astăzi pot să sufere modificări din cauza unor evenimente neprevăzute. Este posibil ca perspectiva ta financiară să nu coincidă cu cea a unui partener din cauza unor interese diferite însă se vor găsi variante de rezolvare deoarece ambii vă doriți să profitați cât mai mult de ceea ce vă place.

Pești

O chestiune de sănătate sau de muncă te poate suprasolicita diminuându-ți din energie sau vitalitate. Este important să încerci să rezolvi lucrurile cu un minim de efort în ciuda cerințelor exigente ale persoanelor din jurul tău și a dorinței tale de a face totul cât bine posibil. Alegeți cu grijă colaborările.

Horoscop general săptămâna 24-30 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...