VIDEO | Horoscop săptămâna 7-13 noiembrie 2022. Care sunt zodiile care trebuie să-și redefinească sistemul de valori și filosofia de viață

Publicat: 05/11/2022, 10:00

Berbec – Redefinește-ți propriul sistem de valori!

O săptămână cu evenimente imprevizibile care te îndeamnă să-ți redefinești sistemul de valori găsind o abordare mai flexibilă și mai adaptabilă de gestionare a resurselor dar și a propriei valori. Angajamentul și implicarea ta în anumite relații sentimentale sau asocieri profesionale sunt testate deoarece poți realiza că obiectivele sau interesele nu sunt tocmai comune, ceea ce te va determina să te repoziționezi. O relație de iubire poate să treacă printr-o mare transformare.

Taur – Tu ești principala ta resursă!

Imaginea și identitatea ta, valoarea ta, dorințele și nevoile tale sunt în prim planul acestei săptămâni, în care Eclipsă totală de Lună din propriul tău semn te îndeamnă să dai la o parte acele persoane, relații, proiecte care nu te mai reprezintă. În ciuda eforturilor de cooperare și a abordării diplomate, ești îndemnat către o conștientizare importantă: Tu ești principala ta resursă iar dacă mediul în care te afli nu-ți oferă posibilitatea de creștere și dezvoltare necesare, atunci ai de luat decizii importante.

Gemeni – Revelații inconfortabile dar necesare!

În prima parte a săptămânii ești încurajat să fii mai atent la nevoile tale emoționale și spirituale, la echilibrul dintre activitățile și sarcinile zilnice și perioada alocată odihnei. Chestiuni neprevăzute legate de o situație mai delicată, de sănătatea sau de rutină și muncă zilnică sunt în lumina reflectoarelor grație Eclipsei de lună din taur care vine cu revelații mai mult sau mai puțin plăcute, dar necesare. În a doua parte a săptămânii te mobilizezi căutând soluții de rezolvare.

Rac – Păstrează doar ce crezi că ți se potrivește!

Visurile și aspirațiile tale, proiectele de viitor, o relație de prietenie, o activitate de grup, o relație de iubire – oricare dintre acestea poate deveni un subiect în care vei forțat să iei atitudine grație eclipsei totale de lună din Taur, care va pune la îndoială securitatea și angajamentul investit în acea direcție. Indiferent de pasiunea investită sau conexiunea puternică cu acea persoană, te vei confrunta cu realitatea unei situații care te îndeamnă într-un anumit fel să te eliberezi păstrând doar acele relații, proiecte sau visuri potrivite ție.

Leu – Apărarea valorilor importante!

Emoțiile și nevoile tale emoționale vor fi greu de ascuns săptămâna aceasta întrucât Eclipsa de lună din Taur va evidenția într-un mod tranșant orice conflict sau tensiune existentă între tine și un partener, coleg sau colaborator. Orice va tinde să amenințe siguranța sau stabilitatea căminului, a familiei sau a propriului interior va fi resimțit de tine într-o manieră copleșitoare, fapt care te va determina să iei atitudine. În a doua parte a săptămânii te vei focusa mai mult pe anumite proiecte de viitor.

Fecioară – Redefinirea perspectivei de viață!

Sub impulsul Eclipsei de lună din Taur ești tentat să-ți redefinești o filozofie de viață, să renunți la anumite studii sau să începi unele noi, să pleci brusc într-o călătorie sau pur și simplu să te eliberezi de o anumită presiune sau situație pe care o simți că te-ar putea limita. Însă această decizie bruscă poate să antreneze dezbateri serioase cu cei din anturajul apropiat. În a doua parte a săptămânii trebuie să rezolvi anumite chestiuni profesionale care-ți dau bătaie de cap.

Balanță – Valoarea unui angajament!

Angajamentul tău față de o anumită asociere sentimentală sau profesională este testat într-un mod provocator grație Eclipsei de lună din Taur care va scoate la iveală dacă această investiție nu este una recompensată corespunzător. Pui la îndoială fidelitatea cuiva și ești oarecum forțată să găsești soluții alternative pentru a te redresa. În a doua parte a săptămânii cauți să te documentezi mai mult în anumite direcții pentru a-ți lărgi perspectivele.

Scorpion – Moment de cotitură!

Parteneriatele, indiferent de natura lor se vor afla în vizorul acestei Eclipse de Lună din Taur care te îndeamnă să adopți o poziție mai asumată și mai fermă dacă simți că nu poți miza pe susținerea celuilalt. Este posibil să fie un capăt de drum sau o recontractare radicală în alte condiții decât până acum. În a doua parte a săptămânii te adâncești în analize și calcule însă pot realiza că oricât de mult ți-ai dori anumite lucruri, perspectivele sunt total diferite.

Săgetător – O abordare mai autentică!

Chestiuni imprevizibile legate de sănătate, rutină zilnică, relația cu colegii sau un proiect profesional se pot transforma într-o criză grație Eclipsei de Lună din Taur care te forțează să adopți o abordare mai autentică și mai asumată dacă vrei să fii auzit și înțeles așa cum îți dorești. Pui la îndoială sinceritatea sau fidelitatea celor din jurul tău însă pentru a schimba lucrurile ai nevoie să te uiți cu sinceritate înăuntrul tău și să vezi care este de fapt sursa insecurităților tale.

Capricorn – Abordări noi și îndrăznețe!

O relație romantică, un proiect de natură creativă sau artistică, o vacanță, relația cu propriul copil, oricare dintre acestea sunt în vizorul tău prin prima eclipsei de lună din taur din prima parte a săptămânii. Ai toate șansele să surprinzi prin nevoia de a experimenta ceva nou și incitant, chiar îndrăzneț și de a aborda situațiile într-un mod nonconformist punând punct acelor relații sau proiecte care nu se ridică la așteptările tale. În a doua parte a săptămânii te ocupi mai mult de chestiuni practice și administrative.

Vărsător – Schimbări de fundație!

Schimbări neașteptate și imprevizibile vis-a-vis de o situație familială sau de natură emoțională, părinți, casa, cămin sunt în vizorul tău prin prisma eclipsei de lună din taur. De asemenea o recontractare a unei proprietăți imobiliare este posibilă, o mutare sau îmbunătăţire a spațiului în care locuiești, indiferent de caz o mare presiune este pusă asupra iar dacă simți că nu primești susținerea necesară, vei tinde să iei decizii radicale.

Pești – Noi perspective te așteaptă, dacă ești dispus să încerci!

Discuții și conflicte de natură intelectuală între tine și cineva apropiat ție vor atinge puncte sensibile și delicate pentru tine. Eclipsa de lună din Taur te îndeamnă să fii deschis către un nou mod de a gândi, către noi perspective și cai de dezvoltare însă pentru a reuși ai nevoie să-ți înfrunți anumite temeri sau incertitudini mai vechi. Spre mijlocul săptămânii simți să te retragi un pic și să analizezi mai mult lucrurile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului