VIDEO | Horoscop vineri, 19 mai 2023. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă din Taur

Publicat: 19/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 19 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Un moment excelent pentru a-ți seta noi intenții de îmbunătățire a planului financiar, grație Lunii Noi din Taur de astăzi din sectorul veniturilor, al bunurilor și al propriei valori. Marte, planeta care te guvernează susține noile începuturi deci vei fi proactiv în a concretiza unele eforturi făcute până acum. Îți poți descoperi un nou talent pe care îl poți valorifica.

Taur

Cu Lună Nouă din propriul tău semn de astăzi, puterea de a revitaliza unele aspecte al vieții tale sau chiar de a începe acțiuni sau proiecte noi este amplificată. Ai susținerea necesară, direcția potrivită și capacitatea de a-ți face vocea auzită, deci toate ingredientele necesare. O perioadă care favorizează schimbările și evoluția ta pe toate planurile.

Gemeni

Setează-ți intenția de acceptare, vindecare și integrare a tuturor părțile neacceptate din tine, deoarece ești susținut din plin să realizezi acest proces grație Lunii Noi din Taur. Cultivă blândețea și iubirea de sine, petrece mai mult timp în natură, deschide-te către metode de vindecare holistică și fă pace cu trecutul. Te vei simți susținut și ghidat de cineva anume.

Rac

Popularitatea ta va fi în creștere, dar și cercul tău de cunoștințe este pe cale să se extindă grație Lunii Noi din Taur de astăzi din sectorul prieteniilor, al proiectelor de viitor și al aspirațiilor. Ai șansa să colaborezi cu persoane cu idealuri sau căutări asemănătoare cu ale tale și chiar să te implici mai mult în unele acțiuni cu caracter filantropic sau caritabil. Un vis anume se poate îndeplini!

Leu

Relațiile profesionale cât și unele responsabilități socio-profesionale vor fi din ce în ce mai mult în vizorul tău, grație Lunii Noi din Taur din sectorul carierei tale. Poți interacționa mai mult cu persoane care te susțin în scopurile tale, chiar dacă o pot face într-un mod mai privat sau confidențial. Îți poți asuma sarcini noi la job sau te concentrezi pe creșterea propriului business.

Fecioară

Mai multă libertate, spontaneitate și explorarea unor noi orizonturi fac parte din îndemnul Lunii Noi din Taur de astăzi care te îndeamnă să deschizi noi uși care să contribuie la creșterea și dezvoltarea ta. Poate fi o călătorie, un curs de dezvoltare personală sau ești trimis cu echipa să studiezi ceva nou în străinătate și care are treabă cu munca ta.

Balanță

Lună Nouă din Taur activează sectorul investițiilor, al afacerilor dar și al intimității și al puterii psihice, deci intențiile pe care ți le setezi pot avea ca scop să-ți amplifice puterea personală, dar și profesională. Ai șansa să-ți îmbunătățești influența prin munca ta sau prin business-ul pe care îl ai, dar și să te bucuri de o recunoaștere binemeritată a eforturilor tale. Și pe plan psihologic pot exista progrese semnificative.

Scorpion

Sectorul parteneriatelor tale este gazda Lunii Noi de astăzi din Taur, deci intențiile pe care ți le setezi pot viza îmbunătățirea calității relațiilor tale printr-o colaborare mai stabilă și mai armonioasă. Ești susținut în a te deschide și către alte perspective, în a socializa mai mult și în a conștientiza ce înseamnă munca în echipă. O nouă persoană poate apărea în viața ta.

Săgetător

Tot ce vizează munca, relațiile de muncă, sănătatea fizică și stilul de viață, abilitatea de a te pune în slujba cuiva sau a ceva anume se vor afla în vizorul tău în următoarea perioadă grație Lunii Noi din Taur. Focusul tău pe partea practică a vieții va veni cu recompense, atât personale, cât și financiare. Dacă vrei să începi un regim sau o dietă, acum este momentul.

Capricorn

Cu Lună Nouă în Taur în sectorul iubirii, al creativității și al divertismentului, cu siguranță urmează o perioadă mai mult decât incitantă și de ce nu, chiar romantică. Setează-ți intenția de a fi mai sociabil și mai dispus să investești în acele activități, lucruri sau persoane care îți amplifică bucuria de viață. Creativitatea ta este amplificată, deci nu rata ocazia să-ți manifești talentul.

Vărsător

O situație familială, căminul său o chestiune emoțională începe să se stabilizeze din ce în ce mai mult grație Lunii Noi din Taur de astăzi. Poți face progrese vis-a-vis de aceste domenii, pe măsură ce discuțiile pe marginea lor devin mai concrete și mai pozitive. Poți primi vești bune din partea cuiva din familie sau legăturile dintre voi devin mai stabile.

Pești

Sectorul comunicării, al drumurilor scurte, al studiilor și al relațiilor cu anturajul apropiat găzduiește Luna Nouă din Taur de astăzi, deci intenția pe care ți-o poți seta vizează să crezi cu adevărat în forța gândurilor tale. Dacă ai ceva de împărtășit cu cei din comunitatea din care faci parte, nu ezita, întrucât poți deveni un real factor de inspirație pentru cei din jur. Vei fi stimulat fizic sau intelectual de noi domenii sau interese.

Horoscop general, săptămâna 15 – 21 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii