VIDEO | Horoscopul zilei de 29 august 2022. „Berbecii” dispun de multă concentrare și putere de muncă

Publicat: 29/08/2022, 06:00

Atentie la comunicare. Sa evitam glumele exagerate, putem sa ranim oamenii dragi fiind sarcastici. Azi exista tendinta de a exagera.

BERBEC

Dispui de multă concentrare și putere de muncă, iar acesta este un moment excelent pentru a avansa cu un proiect personal, cu treburile casnice și cu tot ceea ce necesită o atenție pentru detalii. Ești foarte bine aspectat și pe planul relațiilor.

TAUR

Dacă ai un hobby, vei descoperi că această pasiune a ta este foarte apreciată. Vei avea curaj să faci cât mai mult lucrul respectiv, mai ales dacă te relaxează. Ai nevoie de odihnă, de plimbări, și de timp cu cei dragi.

GEMENI

O zi liniștită! Permite-ti să fii îngrijit și răsfățat; bucură-te de ceva ce consideri un lux, de exemplu un masaj. Meriți o pauză. E momentul să te pui pe primul loc!

RAC

Este o zi foarte liniștită. Folosește această energie pentru a-ți planifica rutina. Fă-ți ordine în viață și lucrează la aspectele de care ești nemulțumit. Mintea îți este lucidă și poți lua decizii pragmatice.

LEU

Nu te sfii să îți aperi valorile și principiile în această zi. Nu toată lumea îți împărtășește idealurile, dar tot ai dreptul să le promovezi. Este momentul să îți susții punctul de vedere cu multă încredere în tine!

FECIOARĂ

Ai energie și reușești destul de ușor ceea ce îți propui. Este o zi încarcată la serviciu și ții pasul cu responsabilitățile. Va trebui să rămâi pe poziții chiar dacă pare greu, pentru că îți vei mulțumi sefii.

BALANȚĂ

Viața amoroasă este înfloritoare! Esti romantic și încrezători, iar acesta ar fi un moment bun pentru tine să îți reafirmi un angajament față de partener. Ai grijă de sănătatea, poate astăzi e ziua în care faci acea programare la medic pe care ai tot amânat-o.

SCORPION

O zi benefică pentru a experimenta ceva ce mereu ai vrut să faci! Ai curaj! Aspectele astrale te susțin să îți indeplinești obiectivele.

SĂGETĂTOR

Veștile bune continuă să vină către tine, iar viata amoroasă este extrem de bine aspectată! Pasiunea creste, petreci clipe frumoase cu partenerul de viață. Dacă au existat până acum tensiuni sau îndoieli în relația, relaxeaza-te! Toate se duc!

CAPRICORN

Ești pus pe demonstrații, vrei cu orice preț să îți fie apreciate eforturile. Vei fi dornic să te apuci de treabă la serviciu, pentru a câștiga mai mulți bani. Din păcate, va dura până primești rasplata, dar ai încredere!

VĂRSĂTOR

Azi e o zi bună pentru distracție și petreceri. Ai șansă să porți și conversații cu adevărat importante cu persoana iubită. Amintește-ți să asculți la fel de mult pe cât vorbește.

PEȘTI

Faci planuri de călătorie și începi să organizezi bugetul în acest sens. O zi bine aspectată dacă vrei să cumperi bilete de tren, avion, cazare. Apar anumite discuții în familie, în special cu părinții. Pe acestea, cel mai bine le vei rezolva acceptând părerea lor.

Acestea au fost predictiile zile, ne vedem si maine dimineata.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase