VIDEO | Horoscopul zilei de 7 aprilie 2022. „Balanțele” rezolvă neînțelegeri în cuplu

Publicat: 07/04/2022, 06:00
Actualizat: 10/04/2022, 17:52

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un sextil între planeta comunicării, Mercur, din zodia Berbec și Saturn, planeta înțelepciunii, din Vărsător.

Suntem mult mai atenți la ceea ce spunem, la modul în care comunicăm și dăm dovadă de responsabilitate în dialog. Ne va fi ușor să asimilăm informații noi și avem șansa să ne punem în practică ideile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai ocazia să-ți pui în practică niște idei ingenioase, îndrăznețe pe care le ai și astfel să-ți consolidezi maginea profesională. Poți face crește cu proiectele tale, iar cineva te poate ajuta. Vei da dovadă de un raționament matur și poți da o formă concretă unor idei pe care le ai.

Horoscop zilnic Taur

Mercur este planeta care-ți guvernează iubirea, iar sextilul cu Saturn îți aduce multă înțelepciune și răbdare în plan sentimental. Ai putea să discuți cu persoana iubită despre situații din trecut care te-au durut. Pe de altă parte, îți învingi niște frici și faci un pas profesional important. Poate fi vorba și despre o discuție cu superiorii.

Horoscop zilnic Gemeni

Poți face pași uriași prin studiu și aprofundarea unor cunoștințe. Posibil să fi descoperit domenii noi care să te atragă și acum să începi să le explorezi. Ascultă sfaturile celor înțelepți. Vei da dovadă de maturitate în gândire și vei reuși să dai contur unor planuri de viitor pe care le ai.

Horoscop zilnic Rac

Saturn, guvernatorul relațiilor tale, este susținut de Mercur, iar acest aspect te poate ajuta să-ți clarifici neînțelegerile apărute în cuplu. Posibil să discuți constructiv pe teme financiare sau legate de viața intimă.

Horoscop zilnic Leu

Saturn, guvernatorul sănătății tale, este în aspecte bune cu Mercur, ceea ce înseamnă că primești vești bune despre analize, încazul în care treci printr-un astfel de context. Pe de altă parte, contextul astrologic al zilei vine cu împăcări și clarificări în cuplu sau cu negocieri într-un context profesional.

Horoscop zilnic Fecioară

Te concentrezi foarte bine pe activitățile pe care le ai de întreprins astăzi. Ai o rezistență fizică de invidiat și poți rezolva cu multă răbdare și înțelepciune o situație la locul de muncă. Reușești să stopezi pierderile de energie inutile.

Horoscop zilnic Balanță

Este o zi benefică vieții de cuplu și poți rezolva neînțelegeri cu partenerul. Vă puteți face planuri de viitor împreună, mai ales că aveți aceeași viziune. Nativii care sunt la începutul unei relații trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare și maturitate.

Horoscop zilnic Scorpion

Aatăzi poți discuta cu familia și poți ajunge mai ușor la o viziune comună, dar mai ales poți obține sprijinul acestora. Ai rezistență fizică și psihică și spor în activitățile întreprinse, fie că sunt profesionale, fie gospodărești.

Horoscop zilnic Săgetător

Poți să porți dialoguri constructive cu partenerul și să iei decizii înțelepte legate de viața sentimentală sau de copii, poate de viitorul acestora. Este o zi bună și pentru negocieri și pentru clarificarea unor situații ce țin de acte.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru cei dragi sau pentru confortul căminului tău sau pentru cei dragi. Dialogurile cu familia sunt constructive și se poate ajunge ușor la viziuni comune, mai ales în discuții ce țin de actele unei case sau de buget comun.

Horoscop zilnic Vărsător

Comunicarea este un punct forte al zilei, așa că poți profita pentru a-ți pune la punct situații ce țin de viața personală sau relațională. Poți lua decizii mature și poți face negocieri înțelepte. Este o zi bună pentru studiu, învățare, dialoguri și tot ce ține de zona de comerț și negocieri.

Horoscop zilnic Pești

Azi poți lua decizii financiare foarte bune, mature și responsabile. De asemenea, poți primi niște sfaturi bune legate de investiții. Unii nativi chiar scapă astăzi de o datorie mai veche. În cuplu, poți purta discuții înțelepte și poți ajunge la pace și armonie.

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică