VIDEO | Horoscopul zilei de 27 martie 2022. Mercur intră în zodia Berbec

Publicat: 27/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 27 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta comunicării și a rațiunii, Mercur, își începe astăzi tranzitul prin zodia Berbec, tranzit care va dura până pe data de 11 aprilie.

Este un tranzit care ne stimulează gândirea, ne face mai iuți la minte și mai îndrăzneți în dialog, cu atât mai mult cu cât aici se va întâlni cu Soarele din zodia Berbec. Ne putem exprima fără ocolișuri, direct, însă există și riscul să ne grăbim în decizii și în concluzii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Mercur în tranzit prin zodia ta te va face mai comunicativ, mai deschis dialogului și te vei exprima cu mai multă încredere în tine. Poți lua decizii valoroase, importante legate de viața ta personală și nu numai. Ai grijă, însă, să nu fii mult prea direct în dialoguri.

Horoscop zilnic Taur

Mercur este guvernatorul sectorului iubirii tale și s-ar putea să-ți aducă în prezent niște amintiri pe care le credeai uitate sau chiar să reiei un dialog cu un fost partener cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Ești mai agitat în interior și poți avea tendința de a spune tot ce ai pe suflet fără să te mai gândești la ce zic alții.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Mercur, guvernatorul tău, în Berbec devii mult mai sociabil, mult mai deschis în a lega noi relații de prietenie. Ai ideile legate de noi proiecte sau de relansarea unor proiecte de grup, te faci ușor înțeles de ceilalți, dar și apreciat grație soluțiilor revoluționare pe care le expui cu curaj.

Horoscop zilnic Rac

Mercur în zodia Berbec îți va activa sectorul carierei și te vei afirma cu mai multă încredere în tine, vei decide cu mai multă îndrăzneală în privința unei situații profesionale. Sunt nativi care analizează acum chiar și o schimbare de direcție. Atebție la discuțiile cu superiorii să nu ajungeți la ceartă.

Horoscop zilnic Leu

Mercur în Berbec te face mai curios și mai activ la nivel intelectual. Poți căuta să te dezvolți profesional studiind ceva nou, explorând un nou domeniu. Ai idei bune, vezi lucrurile clar și iei decizii corecte. Poți descoperi chiar și adevăruri importante pentru tine. Unii nativi pot rezolva situații birocratice.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și acest tranzit te susține în tranzacții, investiții și obținerea unor fonduri sau bunuri materiale. Totuși, ține cont că se pot afla unele secrete, se pot descoperi infidelități în anumite cazuri. Totodată, se stabilesc reguli în cuplu legate de bani și administrarea bugetului comun.

Horoscop zilnic Balanță

Mercur în Berbec îți va tranzita sectorul relațiilor, prin urmare îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu. Poți să lămurești neînțelegeri și să găsești soluții, să ajungi la viziuni comune cu partenerul de viață. Este o perioadă bună și pentru negocieri.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii de muncă, să ajungeți la viziuni comune. Vei fi stimulat să cauți soluții, să vii cu idei care să-ți crească randamentul profesional. Posibil ca cei care-și caută un nou loc de muncă să primească acum propuneri.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur va tranzita sectorul tău afectiv și te va îndemna, mi ales că-ți este guvernator de relații, să-ți exprime sentimentele și să comunice mai ușor cu persoana iubită sau cu copiii. Cei singuri pot flirta mai mult și chiar pot cuceri o persoană care le place, grație felului în care vorbesc.

Horoscop zilnic Capricorn

Te poți folosi de Mercur în acest tranzit prin zodia Berbec pentru a clarifica situații cu familia, neînțelegeri cu părinții, pentru a discuta despre bani, buget și bunuri de patrimoniu și pentru a stabili noi reguli în gospodărie.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur este guvernatorul iubirii tale și acum va tranzita sectorul comunicării, prin urmare te va sprijini foarte mult în dialogul cu persoana iubită, dar și dacă-ți dorești să cucerești pe cineva sau să iei o decizie sentimentală. Totodată, te susține în negocieri, rezolvări birocratice și-ți poate aduce idei bune despre cum să-ți crești veniturile.

Horoscop zilnic Pești

Te bucuri de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar și vei avea idei curajoase pentru a-ți crește veniturile. Poți face o investiție sau îți poți organiza diferit bugetul, însă ai grijă să nu faci cheltuieli prea mari și să nu iei decizii pripite care să te coste scump.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...