Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022. Capricornii își pot crește veniturile

Horoscop săptămâna 4 - 10 aprilie 2022. Capricornii își pot crește veniturile
Publicat: 03/04/2022, 15:08

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 aprilie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 aprilie 2022 ne oferă ocazia îmbunătățirii relațiilor cu cei dragi.

Săptămâna 4 – 10 aprilie 2022 este amprentată de intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Pești, tranzit care va dura până pe 2 mai și care ne va aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi. De asemenea, Marte va forma conjuncție cu Saturn în zodia Vărsător, aspect care ne aduce maturitate și responsabilitate în modul de a acționa, dar și unele limitări. Din punct de vedere al modului de comunicare, Mercur din zodia Berbec va forma aspecte bune cu Saturn, deci vom avea înțelepciune în luarea deciziilor. În weekend, Mercur va fi tensionat de Pluto, de aceea va trebui să avem grijă la ce vorbim, să nu devenim autoritari și sfidători.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna aceasta este despre afirmarea ta într-un grup,organizație sau în mediul online, însă ai răbdare ca lucrurile să prindă contur. Nu te frustra chiar dacă lucrurile merg mai greu, cel puțin sunt sigure. În viața sentimentală s-ar putea să îți dea târcoale un fost partener sau să-ți fugă gândul la trecut mai mult decât este cazul.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 aprilie 2022

Este o perioadă bună din punct de vedere profesional, însă fii perseverent în atingerea scopurilor și nu renunța chiar dacă ți se pare greu. S-ar ptea să ai senzația că întâmpini unele obstacole sau alții îți vor pune piedici, dar luptă-te să ajungi la obiectivele tale. Este o perioadă în care poți ieși la evenimente, te bucuri de popularitate, poți cunoaște oameni noi și poți primi susținerea acestora.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna aceasta ai toate șansele să devii vizibil și să-ți îmbunătățești situația profesională. Cineva te remarcă și șansele de afirmare cresc. Pe de altă parte, este o perioadă bună să înveți ceva nou, să trăiești o experiență care să te maturizeze. Unii nativi se pot înscrie la un curs care să le deschidă noi orizonturi sau pot să plece în străinătate.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 aprilie 2022

În continuare ai susținerea Universului să te conectezi la spiritualitate și credință. Săptămâna vine cu noi revelații și momente de conștientizare care contribuie la evoluția ta, așa că profită de tot ce-ți iese în cale și poate reprezenta o experiență de viață nouă. Cei care sunt în relații toxice, acum au curajul să iasă din ele.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna aceasta este foarte relațională. S-ar putea să reușești să te reconectezi la partener, să alungați monotonia din cuplu, însă există și posibilitatea de a căda în plasa unei aventuri ascunse. Cei singuri pot fi atrași de parteneri cu bani sau de parteneri cu care împărtășesc o traumă emoțională asemănătoare. Financiar, poți rezolva o situație complicată, poate obții un credit sau un bun material.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 aprilie 2022

Este o perioadă în care reușești se reașterni armonia în cuplu, iar dacă ești singur ai șanse mai mari să înceapi o nouă poveste de dragoste. Pe de altă parte, la locul de muncă vei fi responsabil și eficient și te vei putea face remarcat. Nu este  exclus ca unii nativi să-și schimbe acum stilul de viață. Mai multă grijă la starea generală de sănătate și la accidentări.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna aceasta ai toate șansele să-ți construiești o nouă relație sau să o consolidezi pe cea în care te afli, însă ai răbdare și fii serios și matur. Profesional, fie îți găsești un job nou, fie schimbi ceva în program, în modul de desfășurare a sarcinilor și astfel muncești cu mai multă plăcere și spor. Poți descoperi tratamente bune la problemele tale de sănătate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 aprilie 2022

Ai toată susținerea contextului astrologic să te îndrăgostești și să începi o nouă poveste de iubire sau să îți recucerești partenerul. Este foare probabil ca unele cupluri să se gândească la ideea de a se muta împreună sau de a-și construi o familie. Ține cont că ceea ce vine dinspre sectorul casă/familie te poate acapara zilele acestea. Cei care sunt părinți se vor bucura acum de o mai bună înțelegere cu copiii sau chiar de reușitele acestora.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 aprilie 2022

Te preocupi mai mult ca de obicei de casă și familie și ai toate șansele să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi. Unii nativi se simt motivați să-și redecoreze casa, iar alții să se mute sau să-și cumpere o locuință. Pe de altă parte, iei decizii înțelepte și mature, fie sentimentale, fie legate de copii sau sectorul financiar. Poți face o negociere sau o investiție profitabilă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna aceasta te bucuri de o mai bună comunicare și înțelegere cu cei din jur, ba chiar îți exprimi și sentimentele mai ușor. Negocierile merg bine, poți cere o mărire de salariu și ești mult mai responsabil financiar. Astfel, șansele să-ți crești veniturile sunt mari. Deși vei avea tendința de a cheltui, nu o vei face pe lucruri inutile. Cei singuri pot fi atrași de persoane din grupul de prieteni.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna aceasta vei scoate niște bani din buzunar pentru plăcerile tale sau pentru a cumpăra ceva la care visezi de mai multă vreme. De asemenea, pot avea parte de șanse să-ți creaști veniturile. Pe de altă parte, este o perioadă în care poți lua decizii importante legate de viața ta personală, de viitorul tău și poți scăpa de o ancoră a trecutului.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 aprilie 2022

Te vei preocupa foarte mult de propria ta persoană. Pe de o parte vei dori să scapi de trecut și de apăsări sufletești, iar pe de altă parte va conta foarte mulți cum arăți. Poți începe o dietă, poți face o schimbare de look și poți fi mai cuceritor. Dacă-ți place de cineva, este momentul să cucerești. În plus, te faci plăcut ușor de cei din jur. În cuplu pot apărea unele animozități, dar pot fi depășite prin dialoguri sincere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun