Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 30/03/2022, 09:43

Horoscopul lunii aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2022 are în centrul său conjuncția Jupiter-Neptun în zodia Pești, o conjuncție care nu s-a mai petrecut de 166 de ani și care vine cu un salt spiritual. Este o lună a purificării, a vindecării și a credinței, însă trebuie să avem grijă să ne păstrem pragmatismul și să rămânem ancorați în realitate.

Pe de altă parte, Venus și Marte se vor muta și ele în zodia Pești, pe 5 și, respectiv, 15 aprilie, amplificând și mai mult energia blândă a acestui semn. Totodată, pe 11 aprilie, Mercur va intra în zodia Taur, acolo unde i se va alătura și Soarele, din data de 20 aprilie, ceea ce face ca ușor, ușor să coborâm cu picioarele pe pământ și să devenim practici. Pe data de 1 aprilie avem Lună Nouă în zodia Berbec, iar pe data de 16 aprilie avem Lună Plină în Balanță, lunații menite să aducă noi începuturi, inclusiv încheieri, în viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Luna aceasta s-ar putea ca gândurile tale să se îndrepte către trtecut și un fost partener. Este momentul cel mai bun să dizolvi aceste frământări și să te detașezi de tot ceea ce a fost. În cuplu s-ar putea să închei o relație care nu te mai reprezintă sau, dacă totul merge perfect, să treci la următorul nivel.

Carieră și Bani

Profită de prima parte a lunii aprilie pentru a te pune în valoare într-un proiect, într-un anturaj sau să intri într-o organizație, să faci ceva ce va atrage aprecierea și recunoașterea celor din jur. Poți avea succes în zona de online sau media.

Sănătate

Luna aceasta ai șanse mari să ameliorezi o afecțiune mai veche sau cronică, fie prin accesul la lumea spirituală și la terapiile naturiste, alternative, fie prin descoperirea cauzei ascunse a bolii. Poți scăpa de o serie de frici nefondate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Taur

Dragoste

Luna aceasta ai șanse să cunoști persoane noi cu care să empatizezi de la prima vedere și nu este exclus, dacă ești sigur, să fii atras de cineva din anturaj sau cunoscut în mediul online. Nu ezita să răspunzi invitațiilor în oraș sau la evenimente.

Carieră și Bani

Prima parte a lunii te susține să te faci remarcat și să-ți atingi niște obiective profesionale. Scapă de frica de a te afirma și ieși în față. Ulterior, poți avea succes cu proiectele personale sau proiecte în care ești implicat alături de alții, poate chiar din sfera online sau media.

Sănătate

Vei observa că simți nevoia să faci o schimbare în viața ta, în stilul abordat, în rutina zilnică, mai ales că te vei simți mai obosit. Până pe 20 aprilie ai mai multă grijă de sănătatea ta. Ulterior îți vei recăpăta energia.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Dacă ai visat prea departe, luna aceasta s-ar putea să te cam trezești la realitate și ceea ce vei descoperi, cel mai probabil nu-ți va plăcea. Pe de altă parte, ai șanse să-ți schimbi statutul social și asta poate aduce inclusiv o cerere în căsătorie.

Carieră și Bani

Ai șanse de progres incomensurabile în sectorul profesional, așa că profită de această lună pentru a te afirma și pentru a-ți atinge un obiectiv important. Nu te teme să-ți schimbi cariera, dacă asta simți, însă fii atent la ce oferte primești și pe care dintre ele o accepți. Un contract îți poate schimba viața acum.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă s-ar putea ca spre finele lunii să fii nevoit să te preocupi mai mult de tine. Va fi necesar să-ți acorzi mai multă atenție, dar mai ales să te odihnești corespunzător pentru că epuizarea își va spune cuvântul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Rac

Dragoste

Interesul pentru viața sentimentală este destul de scăzut luna aceasta, însă o serie de principii și convingeri s-ar putea să ți se schimbe la acest capitol. Pentru cei singuri și care-și doresc o relație, a doua jumătate a lunii aprilie va fi mult mai favorabilă.

Carieră și Bani

Interesul pentru studiu, noi experiențe, pentru cunoaștere și explorarea unor noi domenii este foarte crescut în această perioadă și chiar s-ar putea să te înscrii la un curs. Poate vei dori să devii mai eficient la muncă sau să înveți să lucrezi ceva nou. Posibile vești din străinătate.

Sănătate

Este o perioadă foarte spirituală pentru tine și tot ce ține de această latură, de la terapii naturiste și până la tehnici de vindecare alternative, totul te poate ajuta și merită încercat, în cazul în care te confrunți cu probleme de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Leu

Dragoste

Este o perioadă în care ai puterea necesară să te rupi de o relație toxică, să închei o aventură sau poveste ascunsă. Evită și să dai curs unor pasiuni care știi că nu conduc nicăieri. S-ar putea să te rupi de o relație în care ai dat prera mult și nu ai primit nimic înapoi.

Carieră și  Bani

Luna aceast, deși ai idei bune de afaceri, trebuie să ai mare grijă unde îți investești banii. Există riscul să intri în asocieri păguboase și să pierzi mai mult decât să câștigi. Finalul de lună te poate aduce în față din punct de vedere profesional și te poți afirma mai ușor.

Sănătate

Sănătatea nu îți ridică probleme luna aceasta, cel puțin până pe 20 aprilie, ba chiar vei simți să te relaxeze mai mult, așa că nu ar strtica să-ți iei concediu.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Contextul astrologic al acestei luni îți poate aduce o nouă relație sau chiar ocazia de a trece într-o etapă superioară, de a face progrese alături de partener, așa că o cerere în căsătorie nu este exclusă. Pe de altă parte, sunt și cupluri nefuncționale în care totul se va încheia de la sine și nativii vor răsufla ușurați.

Carieră și Bani

Poți semna contracte noi, importante, care să-ți schimbe viziunea profesională, însă în egală măsură poți ieși dintr-o colaborare care nu te avantaja. La locul de muncă, până la jumătatea lunii, vei avea parte de agitație și stres și va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă pentru nativii care muncesc peste program și se suprasolicită, prima parte a lunii poate fi mai vulnerabilă. Este momntul să faci mai mult sport și să faci schimbări în program pentru a te simți mai bine.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Prima jumtate a lunii îți este favorabilă pentru consolidarea oveștii de dragoste în care te afli sau pentru a cuceri pe cineva, însă în continuare trebuie să fii matur și responsabil dacă vrei să legi ceva pe termen lung. Grijă la flirturile de la locul de muncă care-ți pot aduce necazuri.

Carieră și Bani

Dcaă vrei să-ți schimbi locul de muncă, în aprilie apar șanse în acest sens. S-ar putea să nu mai fii dispus să lucrezi ceva ce nu-ți place și nu te satisface pe deplin. Dacă, în schimb, ești mulțumit de jobul tău, contextul astrologic îți aduce șanse de progres și afirmare.

Sănătate

Luna aprilie este cea mai bună perioadă pentru a descoperi tratamente naturiste sau pentru a descoperi căi spirituale care vor contribui la vindecarea unor afecțiuni mai vechi sau recent apărute.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu te bucuri de mult romantism și gesturile tandre, activitățile în doi te vor apropia de partener. Vă redescoperiți și reîndrăgostiți. Cei singuri pot cunoaște pe cineva și se pot îndrăgosti, iar cei care au o relație de lungă durată pot deveni părinți.

Carieră și Bani

Ai spor la locul de muncă, idei bune de creștere a randamentului, dar ai grijă să nu exagerezi cu statul peste program pentru a implementa noi proiecte sau pentru a le demonstra altora creativitatea și abilitățile tale.

Sănătate

Este o perioadă bună să schimbi ceva în rutina zilnică, în alimentație și chiar să faci mai mult sport. Ai nevoie de mai multă odihnă și s-ar putea să fii nevoit să acorzi mai multă atenție problemele de sănătate cronică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Dacă ești singur, ai toate șansele să flirtezi și să cucerești persoana care-ți place și nu este exclus să te îndrăgostești până peste urechi. În cuplu ia naștere dorința de a-ți cnstrui o familie, un cămin. Unii nativi pot să-și cumpere o casă acum sau să o renoveze, să o mărească e cea actuală.

Carieră și Bani

La locul de muncă vei avea mai mult spor în rezolvarea sarcinilor, dar și stresul va crește, în special după data de 20 aprilie. Nativii care lucrează în mediu creativ se bucură de o perioadă benefică, în care se pot afirma.

Sănătate

Tot către finele lunii s-ar putea să ți lumineze o serie de probleme de sănătate sau să resimți o mai mare nevoie de odihnă. N-ar strica să-ți planifici o vacanță.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Nu este o lună prea sentimentală pentru tine, totuși contextul astrologic îți poate aduce o mai bună comunicare în cuplu, iar celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva de care să se simtă atrași.

Carieră și Bani

Dacă relațional nu ești prea afectat de tranzite, ei bine, altura profesională și financiară este destul de activă. O serie de raționamente se schimbă, devii mai sigur pe tine, dar și mai dornic de a învăța lucruri noi. Ai o mare putere de convingere, așa că nu ar trebui să dai înapoi de la negocieri pentru că se vor încheia în favoarea ta.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, luna aceasta le vei găsi rezolvare și vei scăpa. De asmenea, vei scăpa și de niște temeri nefondate în acest sens și te vei liniști pe interior.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

În prima parte a lunii ar trebui să petreci mai mult timp cu partenerul, să stați de vorbă, să faceți lucruri împreună astfel încât să vă redescoperiți. Este o perioadă bună să lămuriți neînțelegeri și să să șuați decizii legate de viitorul relației voastre. Ulterior, interesul tău se va canaliza mai mult pe casă și gospodărie și pe îmbunătățirea relației cu familia.

Carieră și Bani

Se anunță o lună profitabilă dinpunct de vedere financiar. Ai mari șanse să-ți crești veniturile, însă în egală măsură trebuie să ai grijă să nu faci investiții riscante și să nu cheltuiești peste măsură. Nu este momentul să dai sau să iei bani cu împrumut.

Sănătate

Profită de prima jumătate a lunii pentru a face acele schimbhări în viața ta care să aducă o îmbunătățire nu doar în privința sănătății, ci și în privința rutinei zilnice și a stării de spirit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Pești

Dragoste

Luna aceasta te bucuri de un magnetism aparte, de o carismă care nu va lăsa indiferentă nici persoana iubită, nici persoana pe care ți-ai propus să o cucerești, dacă ești singur. Profită și fă progrese în plan personal pentru că se vor răsfrânge pozitiv și în cuplu.

Carieră și Bani

S-ar putea să primești oferte profesionale, poate de colaborare, importante și va trebui să fii rațional și să alegi ceea ce te avantajează. Este o lună excepțională pentru tine în care ai șanse să crești pe toate planurile, dar ai grijă să nu te lași ghidat de confuzii sau iluzii.

Sănătate

În zodia ta se petrece marea conjuncție Jupiter-Neptun, așa că este foarte important ca starea ta de sănătate să fie una bună. Jupiter va amplifica și ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează în viața ta. Spiritualitatea te poate ajuta nu doar să evoluezi, ci și să vindeci o traumă emoțională.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
(P) Descoperă care e grosimea ideală a unor geamuri de tip termopan pentru un nivel...