VIDEO | Incendiu de proporții în județul Cluj: Arde o fabrică de cauciucuri. O parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală

Publicat: 12/05/2022, 14:19
Actualizat: 12/05/2022, 14:20

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, într-o hală a unei firme care produce cauciucuri din Dej, județul Cluj. O parte din structura clădirii s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală.

„În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, 1 Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri”, conform unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, dar nu au fost persoane care să solicite consult medical.

„Incendiul se manifesta în continuare cu violență, o parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală. Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor și pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia”, a transmis sursa citată.

Oamenii care locuiesc în zonă au primit mesaje de avertizare prin sistemul Ro-Alert.

Sursa: ISU Cluj
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult