VIDEO | Interlopul Fane Văncică, „bombardierul” care și-a snopit în bătaie iubita însărcinată, rămâne în arest. Contestația depusă la Tribunalul București, respinsă de magistrați

Publicat: 31/01/2023, 17:13
Actualizat: 31/01/2023, 17:14

Interlopul Fane Văncică rămâne în spatele gratiilor. După ce s-a filmat în timp ce-și lovea cu pumnii și picioarele iubita însărcinată, „bombardierul” a fost reținut și acuzat de lipsire de libertate.

În ultima perioadă, prin diverși interpuși, Văncică lansase zvonul că urmează să fie eliberat.

Ce nemulțumire are Fane Văncică

Dincolo de viața în spatele gratiilor, pe Cami Niță (numele adevărat al lui Fane Văncică) îl deranja mai ales faptul că nu poate posta conținut pe platformele de socializare. De altfel, el s-ar fi plâns apropiaților săi că, din cauza arestului preventiv, pierde sume importante de bani, în condițiile în care nu poate fi activ pe social media, acolo unde are numeroși „fani” (urmăritori ai paginilor sale).

În decembrie, Fane Văncică s-a prezentat și în fața Judecătoriei Sectorului 1 cu o cerere de eliberare din arestul preventiv. Cum și aceasta i-a fost respinsă, interlopul a mai băgat o fisă, cum se zice, și la Tribunalul București. Dar nici magistrații de aici nu s-au lăsat înduplecați de argumentele sale.

Luni, 30 ianuarie, Secția I Penală a decis, în Camera Preliminară/Fond, să respingă ca nefondată contestația la măsura arestului preventiv înaintată de Fane Văncică. „Soluția pe scurt: în baza art.205 Cpp respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Niță Cami împotriva Încheierii din 23.12.2022 pronunţată de Judecătoria Sector 1 Bucureşti. Obligă contestatorul la 100 lei, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 30.01.2023”, se arată pe portal.just.ro.

De ce este acuzat Fane Văncică

Fane Văncică, interlopul ajuns vedetă după ce s-a filmat lovind cu pumnii și picioarele o femeie însărcinată, despre care ulterior chiar el a spus că este iubita sa, a fost luat direct din pat mascați în data de 27 septembrie.

Văncică este vizat într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite Poliția Română.

Tot în legătură cu această poveste, magistrații Tribunalului București au respins, la 20 septembrie, apelul formulat de Fane Vancică la ordinul de protecție emis de Judecătoria Sectorului 4, după ce acesta a fost filmat în timp ce bătea cu bestialitate o femeie.

Referitor la acest incident, bărbatul a explicat că, de fapt, agresiunea ar fi fost doar un joc sexual.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase