VIDEO | Fane Văncică, trezit de mascați și încătușat! Percheziții într-un dosar de lipsire de libertate / Interlopul, arestat pentru 30 de zile (UPDATE)

Publicat: 27/09/2022, 08:29
Actualizat: 27/09/2022, 18:27

Fane Văncică, interlopul care a snopit în bătaie o femeie, a fost trezit din somn de mascați, marți dimineață, pus pe burtă și încătușat, după ce polițiștii de la Grupuri Infracționale Violente au făcut o percheziție într-un dosar de lipsire de libertate. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. (UPDATE)

Interlopul Fane Văncică este vizat într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite Poliția Română.

Acum o lună, Văncică a fost filmat în timp ce umilește o amantă și o bate fără milă. El a fost atunci audiat, dar lăsat liber.

„În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, transmite Poliția Capitalei.

În curs de actualizare

Magistrații au decis s-o apere pe femeia bătută cu cruzime de Fane Vancică. Hotărârea a devenit definitivă

Magistrații Tribunalului București au respins, marți, 20 septembrie, apelul formulat de liderul interlop cunoscut sub numele de Fane Vancică, la ordinul de protecție emis de Judecătoria Sectorului 4 după ce acesta a fost filmat în timp ce bătea cu bestialitate o femeie. Referitor la acest incident, bărbatul a explicat că, de fapt, agresiunea ar fi fost doar un joc sexual.

Interlopul Fane Vancică, prins pe Aeroportul „Henri Coandă”

La începutul lunii septembrie, interlopul Fane Vancică a fost prins pe Aeroportul „Henri Coandă”. El le-a spus polițiștilor motivul pentru care a agresat o femeie. „E sadomasochistă. Îi place să fie bătută”, a spus el în timpul audierilor.

Imagini șocante cu Vancică în timp ce bate și umilește o femeie

Imagini cu acte de violență domestică de o cruzime uluitoare au fost publicate pe rețelele de socializare. Interlopul Fane Vancică bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu, în timp ce este filmat de alți indivizi care participă pasiv la evenimente. Filmarea a apărut pe TikTok.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase