VIDEO | Jaf armat într-o comună din Suceava. Un bărbat a amenințat vânzătoarea unei cafenele cu un pistol și a furat toți banii din casa de marcat

VIDEO | Jaf armat într-o comună din Suceava. Un bărbat a amenințat vânzătoarea unei cafenele cu un pistol și a furat toți banii din casa de marcat
Sursa: captură video YouTube
Publicat: 25/01/2022, 09:18
Actualizat: 26/01/2022, 09:28

Un bărbat a amenințat vânzătoarea unei cafenele cu un pistol și a furat 2.000 din casa de marcat, în cadrul unui jaf armat care a avut loc, luni seara, într-un local din comuna Iaslovăț, din județul Suceava.

Întreg incidentul a fost surprins de camerele de luat vedere instalate în local și totul a durat aproximativ un minut.

În imagini se observă că un bărbat cu constituție atletica, îmbrăcat cu o geacă groasă, de culoare gri, intră în local. Individul avea gluga trasă peste cap și purta o mască de protecție. După ce vorbește câteva secunde cu vânzătoarea, el scoate un obiect ce pare a fi un pistol și îl îndreaptă spre tânără.

Vânzătoarea pleacă de lângă casa de marcat și se duce într-un colț, timp în care prădătorul a deschis casa de marcat și a scos toți banii.

El iese din cafenea și pleacă pe jos. În acest timp, fata apelează serviciul de urgență 112.

Au intervenit echipaje de la Poliția orașului Milișăuți și Servicul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava care au audiat martorii și au inițiat investigații pentru prinderea suspectului, scrie publicația stirisuceava.net.

Oamenii legii fac acum verificări pentru a depista bărbatul, despre care vânzătoarea nu a putut oferi prea multe detalii.

Poliția nu exclude varianta ca bărbatul să nu fi avut un pistol adevărat, ci să fi folosit o brichetă argintie ce seamănă cu o armă de foc.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult