VIDEO Regele Charles al III-lea a fost întâmpinat cu un sărut la Palatului Buckingham: „Nu m-am gândit vreodată că aș putea săruta un rege. E adorabil, e perfect”

Publicat: 09/09/2022, 19:22

Noul rege al Regatului Unit, Charles al III-lea a fost așteptat de o mare de britanici la venirea sa la Palatul Buckingham. O femeia a avut îndrăzneala de a-l săruta pe noul monarh englez.

„L-am întrebat: „Pot să vă sărut? Și mi-a răspuns: „Ei bine, poți”. Nu-mi venea să cred! Așa că l-am sărutat și sunt foarte fericită pentru că am putut face acest lucru”, spune Jenny Assiminios.

Ea a menționat că suveranul britanic părea trist și că a fost cuprinsă de sentimentul de a-l consola pe bărbat în momentele de doliu după decesul mamei sale.

„Nu m-am gândit vreodată că aș putea săruta un rege. Charles este adorabil, e perfect”, a afirmat femeia.

Regele Charles emoționat nu părea să se supere de salutul lui Jenny în această după-amiază, deoarece a mulțumit cu grație binevoitorilor care au stat la coadă pentru a-l întâlni.

Nu există coduri obligatorii de comportament atunci când se întâlnește un membru al Familiei Regale, deși, de obicei, se folosește o plecăciune a gâtului pentru bărbați, o mică reverență pentru femei sau o strângere de mână.

Regele a început acum prima sa zi ca monarh al națiunii, după o așteptare de 70 de ani pentru tron.

Familia regală a intrat acum într-o perioadă de doliu care va fi respectată începând de astăzi și până la șapte zile după funeraliile reginei.

Sursa: The Sun

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase