VIDEO | Surpriză la majorat: Un cal a fost invitatul special al petrecerii. Reacția invitaților a devenit virală

VIDEO | Surpriză la majorat: Un cal a fost invitatul special al petrecerii. Reacția invitaților a devenit virală
Un cal a fost invitatul special al unei petreceri de majorat din Brașov. Imaginile au devenit virale pe internet
Publicat: 24/06/2022, 08:58
Actualizat: 24/06/2022, 09:03

„Nici majoratele nu mai sunt ce-au fost” ar putea spune unele persoane. La o petrecere din Brașov, invitatul special al unei petreceri a fost chiar un cal, iar imaginile au devenit virale.

Party-ul a avut loc la căminul cultural din Holbav, în județul Brașov. La un moment dat, tânărul aniversat a intrat în mijlocul invitaților călare pe un cal. Reacția invitaților a fost, cel mai probabil, una la care se aștepta.

Cei prezenți la majorat au început să fluiere și să aclame „prințul” venit pe un cal.

Clipul a devenit viral

Videoclipul durează circa 2 minute și a fost postat pe TikTok si mai apoi preluat de presa locală.

Conform imaginilor, sărbătoritul este adus pe un cal în mijlocul invitaților, chiar de către tatăl lui. Se vede că acesta este foarte mândru de surpriza pe care i-a oferit-o juniorului.

Bărbatul plimbă calul pe care se află feciorul lui prin toată sala, în care se află câteva zeci de persoane, majoritatea tineri apropiați de vârsta sărbătoritului.

Primarul comunei Holbav, Lucian Oprea spune că a aflat despre incident după ce imaginile au ajuns pe internet. El a convocat Consiliul Local, dar și juriștii primăriei pentru a analiza dacă cei care au închiriat căminul cultural ar putea fi sancționați în vreun fel. Edilul spune că animalul nu a provocat stricăciuni și că nicio persoană nu a fost rănită în timpul petrecerii, notează presa brașoveană.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult