EXCLUSIV | Patru mascați de la Poliția Capitalei, cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Luptătorii SAS au fost prinși de serviciile secrete

EXCLUSIV | Patru mascați de la Poliția Capitalei, cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Luptătorii SAS au fost prinși de serviciile secrete
Publicat: 14/06/2022, 13:56
Actualizat: 14/06/2022, 15:49

Patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce ar fi participat, ca agenți de pază, la nunta interpretului de muzică de petrecere Florin Salam, care a avut loc, la începutul acestei luni, într-un club din Constanța. Cei patru ar fi dat deja explicații în fața superiorilor.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia.

La petrecere  au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, între care și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), la aproximativ două săptămâni de la eveniment, ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister. În raport se menționează că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la petrecerea de nuntă a cântărețului Florin Stoian, zis Salam sau Fermecătorul.

Riscă dosare penale

Sursele citate au precizat că ofițerii de informații i-ar fi văzut pe cei patru în imaginile difuzate de instituțiile de presă care au relatat de la nunta lui Florin Salam și ar fi întocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Agenții SAS ar fi fost deja chemați la raport și ar fi cercetați disciplinar. Aceștia ar putea, însă, să facă și obiectul unei anchete de natură penală, dacă se va dovedi că au încasat și în trecut sume de bani ”la negru”, pentru care nu au plătit impozite și care nu s-au regăsit nici în declarațiile de avere, pe care sunt obligați, prin lege, să le depună în fiecare an.

Poliția Capitalei a anunțat că a fost dispusă „efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern, iar la finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult