VIDEO | Tânăr bătut și înjunghiat pentru că nu a închis ușa într-o benzinărie din Sibiu

VIDEO | Tânăr bătut și înjunghiat pentru că nu a închis ușa într-o benzinărie din Sibiu
VIDEO | Tânăr bătut și înjunghiat pentru că nu a închis ușa într-o benzinărie din Sibiu / Foto: Pixabay - ilustrativ
Publicat: 10/02/2022, 07:30

Un tânăr a fost bătut crunt și înjunghiat de mai multe ori, de trei indivizi, pentru că nu a închis ușa, într-o benzinărie din Sibiu.

Scenele de groază s-au petrecut în benzinăria din Sibiu, unde tânărul de 31 de ani a fost înjunghiat de trei bărbați, transmite Antena3.ro.

Întreaga agresiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale benzinăriei.

Pe filmare se vede cum tânărul merge la masa bărbaților și este luat la bătaie. Unul dintre agresori scoate un cuțit din geacă și îl înjunghie pe tânăr de mai multe ori.

Nimeni din benzinărie nu a intervenit, ba chiar oamenii au fugit afară de frică.

După ce tânărul a fost înjunghiat, cei trei bărbați l-au lăsat în agonie și au fugit. Martorii au sunat la 112 și victima a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Sibiu, cu numeroase plăgi înjunghiate.

Aceasta este conștientă și se află sub supravegherea medicilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal și îi caută pe cei trei cuțitași. Potrivit primelor informații, se pare că victima nu cunoștea agresorii și conflictul a fost unul spontan, care a pornit de la faptul că tânărul ar fi intrat în benzinărie fără să închidă ușa, iar agresorii au fost profund deranjați de acest gest.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult