VIDEO | Ultimele momente din viața Iuliei și a celor doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Publicat: 13/05/2022, 14:44

Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere cu ultimele clipe din viața Iuliei și a celor doi micuți, cu care s-a aruncat de pe bloc, la Timișoara. Înregistrările arată ce au făcut cei trei cu puțin timp înainte să moară.

Sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere în momentele premergătoare gestului necugetat care a dus la pierderea vieţii ei şi a celor doi copii ai săi.

Din înregistrări de poate vedea cum femeia și cei doi copii au mers în parc, s-au întors la mașină, apoi au mers spre blocul de unde femeia s-a aruncat cu copii în brațe.

Pe imaginile publicate de Antena 3 se poate vedea și ambulanța care vine la locul tragediei.

Imaginile pot fi văzute Aici.

Gestul Iuliei a șocat o țară întreagă după ce s-a aruncat în gol de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu cei doi copiii ai ei, de 2, respectiv 6 ani.

Conform unor martori, femeia și-a premeditat sinuciderea. Înainte cu câteva zile de tragicul incident, ea a fost văzută inspectând clădirea și căutând o modalitate prin care se ajungă pe acoperișul blocului.

Iulia își creștea singură cei doi copii. Era divorțată de tatăl lor, dar, de curând, pe 19 aprilie, depusese actele pentru a se recăsători cu fostul său soț.

Înmormântați în același sicriu

Înainte de a-și lua viața, ea a împrumutat mașina iubitei fratelui ei. A parcat-o pe o trecere de pietoni, în apropiere de blocul cu 10 etaje pe care l-a ales pentru a se arunca în gol cu cei doi copilași.

Cei trei au fost înmormântați în același sicriu.

„În 40 de ani de când sunt în preoţie n-am văzut aşa ceva, ca mai multe persoane să fie înmormântate în acelaşi sicriu. Aşa a decis familia. În cazul mamei va exista o slujbă specială pentru sinucigaşi, iar în cazul copiilor trebuie să oferim o slujbă normală. Mama şi-a omorât copiii. Şi-a pierdut credinţa în Dumnezeu. Nu şi-a iubit copiii, o mamă se jertfeşte pentru copilul ei. Ea nu a făcut aşa. Pentru ea va fi o rugăciune specială permisă de Sfântul Sinod. Nu se va pomeni nici numele ei. Iar copiii, nevinovaţi, vor avea slujbă normală”, a declarat părintele Ionel Popescu, vicar eparhial şi conducătorul oficiului parohial Iosefin.