Vladimir Putin, demascat de un medic român! „Pare îmbătrânit, stresat…”

Vladimir Putin, demascat de un medic român! „Pare îmbătrânit, stresat...”
Vladimir Putin / Sursă Foto: Profimedia
Publicat: 10/05/2022, 11:36

Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat apariția lui Vladimir Putin la parada organizată de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova, din perspectiva stării sale de sănătate, care pare tot mai precară.

„Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine în lună plină care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi.

Dacă vorbim despre o afecțiune osteoarticulară, mai ales de cauză autoimună, în aceste afecțiuni se administrează astfel de medicamente. În acest context fața este deformată, se atrofiază pielea, inclusiv la nivelul feței și se văd mai bine vasele, așa că un astfel de pacient, mai ales când apare în public, ar putea să aibă nevoie de machiaj.

Apar dureri importante mai ales din cauza osteopeniei și osteoporozei la nivelul coloanei vertebrale. Aceste dureri pot să se întâlnească și la nivelul oaselor lungi, inclusiv acolo unde vedeți că este acoperit cu păturica.”, a declarat Tudor Ciuhodaru la ”Sinteza Zilei”.

Vladimir Putin a fost prezent luni la parada de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova. Liderul rus a participat la eveniment – care comemorează capitularea Germaniei naziste în 1945, pentru a ține un discurs în timpul căruia a proiectat o imagine a forței armatei ruse.

Este Vladimir Putin bolnav? Fotografiile în care și-a acoperit picioarele cu o pătură la parada de la Moscova fac înconjurul lumii

Putin a părut însă slăbit, chiar bolnav, în fața mulțimii adunate la paradă.

Președintele rus Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timp ce prin fața sa se desfășura parada de Ziua Victoriei. Aceste fotografii au devenit celebre, gestul său dând apă la moară celor care spun că liderul autoritar ar avea grave probleme de sănătate.

Într-un interviu acordat Digi24, profesorul universitar Valentin Naumescu a subliniat că Putin nu a arătat deloc bine astăzi.

„Asupra lui Putin există o apăsare, e un om sub presiune, nu pot spune dacă e apăsarea unei boli, deși clar nu arată bine, sau a unui eșec militar care pare să se contureze”, a spus acesta.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult