Zannidache a decis ce va face cu cei 50.000 de euro câștigați la Survivor

Zannidache a decis ce va face cu cei 50.000 de euro câștigați la Survivor
Foto: Facebook
Publicat: 12/07/2021, 11:48

Zanni a câștigat finala Survivor România 2021 și va primi suma de 50.000 de euro. Concurentul din echipa Faimoșilor a anunțat ce vrea să facă cu banii.

Zannidache este hotărât să își îndeplineasă un vis, acela de a se muta de la cămin. Faimosul a anunțat că va investi banii într-un apartament.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a spus câștigătorul Survivor România 2021.

Finala „Survivor România” 2021 a avut loc sâmbătă, 10 iulie. În competiția din Republica Dominicană au luptat Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

„Am transpirat de emoții! E foarte greu trofeul! Mă simt foarte bine. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni aproape. Am avut emoții de bucurie, nu de frică. Simțeam acest moment, dar nu știu să-mi arăt recunoștința. Totul o să vedeți în tot ce voi face de acum încolo. Vă mulțumesc nu pentru că ați pierdut timpul, ci că l-ați câștigat alături de mine”, a mai adăugat Zannidache, potrivit Tacataca.ro.

Povestea de viaţa a lui Zannidache, câştigătorul Survivor

Viața lui Zanni nu a fost deloc ușoară. Tânărul a fost abandonat de părinți și a crescut la orfelinat. Artistul are peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

„Am copilărit până la şase ani într-un orfelinat. Zilele treceau fără să facem nimic, dar eu avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta şi pentru mine. Le-am făcut pe toate: am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a spus Zanni.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea.

Mi-am tatuat pe spate mesajul care este tatuat lângă mesajul . Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult