Acasă, la fel de bine ca în natură. Cu aparatele de aer condiționat Hisense ai întotdeauna aerul proaspăt și purificat (Comunicat de presă)

Acasă, la fel de bine ca în natură. Cu aparatele de aer condiționat Hisense ai întotdeauna aerul proaspăt și purificat (Comunicat de presă)
Publicat: 21/06/2022, 18:31

Probabil vă doriți ca locuința dvs. să fie un loc sigur și sănătos, unde vă puteți simți protejat de diferitele amenințări din exterior. Sentimentul de siguranță și confort este inevitabil legat de calitatea aerului pe care îl respirați. Prin urmare, este important să vă asigurați că dvs. și familia dvs. aveți parte de aer proaspăt și curat în fiecare zi. Aici intervine aerul condiționat inovator și inteligent Hisense Fresh Master.

Când vă gândiți la aer condiționat, căutați mai mult decât un aparat care răcește aerul, deoarece soluțiile tehnologice moderne și inteligente vă aduc mult mai mult decât o temperatură confortabilă. Hisense Fresh Master ajustează calitatea aerului în mod eficient, asigurându-se că aerul pe care îl respirați este proaspăt și umidificat în mod optim. Spuneți adio bacteriilor și virușilor, inclusiv SARS-CoV-2, deoarece Fresh Master are puterea de a le elimina pe toate. Mai mult, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la setările manuale, aerul condiționat face acest lucru automat.

Aer purificat pentru condiții de viață sănătoase

Virușii și bacteriile dăunătoare se pot folosi de mai multe mijloace pentru a intra în locuința dvs., însă cu ajutorul Hisense Fresh Master vă puteți menține aerul curat și sănătos. Datorită tehnologiei inovatoare Hi-Nano, aerul condiționat elimină eficient virușii și bacteriile din aer, inclusiv coronavirusul (SARS-CoV-2). Cum? Acesta generează o concentrație imensă de ioni duali – 1 milion/cm3. Bacteriile și virușii își pierd activitatea după ce sunt absorbiți de ioni și nu vă mai pot afecta. Laboratorul* francez Texcell a demonstrat că Hi-Nano poate inhiba cu 93,54% coronavirusul (SARS-CoV-2) în doar două ore, asigurându-se că aerul pe care îl respirați este curat și purificat. Menținerea aerului sănătos este datoria fantei antibacteriene, în cadrul căruia fantele acoperite cu ioni de argint inhibă în mod eficient Staphylococcus aureus, Escherichia coli și mucegaiul pentru o protecție optimă.

Aer proaspăt în fiecare zi

Datorită tehnologiei patentate Fresh Air, Hisense Fresh Master reîmprospătează întreaga cameră în doar 3 minute, introducând aer proaspăt și purificat din exterior la o rată de 50m3/h. Acesta detectează automat concentrațiile de CO2 și informează despre calitatea aerului pe un ecran LED, unde pictograma roșie arată calitatea slabă a aerului, cea galbenă arată calitatea medie, iar cea verde calitatea ideală. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciun miros neplăcut sau praf, Fresh Master este dotat cu un filtru 4 în 1 de înaltă calitate. Combinația perfectă de patru filtre (un filtru din ioni de argint, un filtru HEPA, un filtru Catechin și un filtru cu Vitamina C) sterilizează aerul din interiorul camerei, elimină mirosurile, praful și polenul pentru ca dvs. să simțiți prospețimea în fiecare respirație și eliberează vitamina C pentru a vă face pielea mai frumoasă.

Confort ideal în orice moment

Hisense Fresh Master vă oferă aer proaspăt și curat, dar și sentimentul ideal de confort. Folosind funcția AI Smart, aerul condiționat ajustează automat temperatura din interior, umiditatea și viteza de bobinare la condițiile meteo din afara locuinței dvs. Mai mult, Auto-swing (oscilația orizontală și verticală) optimizează distribuirea de aer, asigurându-se că vă simțiți confortabil în fiecare colț al camerei.

Cald sau frig afară, întotdeauna confortabil în interior

Fresh Master menține o atmosferă confortabil de răcoroasă în anotimpul cald și vă asigură și căldura necesară când vremea de afară aduce temperaturi scăzute și condiții severe. Datorită capacității sale puternice de încălzire la temperaturi scăzute, aerul condiționat vă oferă senzația căldurii soarelui, chiar dacă temperatura de afară scade sub -22 de grade Celsius. Cu funcția Special Heating 8°C, aerul condiționat menține automat temperatura din cameră la 8°C în cazul în care trăiți într-o regiune geroasă și vă părăsiți locuința pentru un timp, plecând într-o vacanță de exemplu. Astfel, preveniți înghețarea apei, în timp ce consumul de electricitate este minim.

Vă doriți să îmbunătățiți clima și condițiile de sănătate din interiorul locuinței dvs.? Profitați de toate beneficiile pe care vi le oferă Hisense Fresh Master, precum și de designul său elegant și modern, controlul ușor de folosit prin Wi-Fi și aplicația ConnectLife și chiar controlul de voce prin intermediul difuzoarelor integrate Amazon sau Google. Găsiți mai multe informații aici.

*Datele privind efectele Hi-Nano provin din datele testate de TEXCELL și SGS în condiții de laborator.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Test de cultură generală. De ce miros urât câinii uzi?