Altex introduce transport gratuit la comenzile online – Comunicat de presă

Altex introduce transport gratuit la comenzile online - Comunicat de presă
Publicat: 08/04/2022, 13:59

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, a introdus serviciul de transport gratuit. Acesta se aplică la comenzile de pe altex.ro și mediagalaxy.ro, ȋn valoare de peste 100 de lei, cu livrare ȋn toată țara. Excepție fac produsele voluminoase, unde livrarea se face cu doi oameni, cu responsabilitate pentru confortul deplin al clienților.

„Costul carburanților a crescut semnificativ anul acesta, iar noul nostru serviciu este gândit tocmai pentru a atenua impactul scumpirilor și a-i ajuta pe oameni să se bucure de cumpărături. Dacă ȋn trecut am avut campanii pe perioade determinate cu transport gratuit, de acum acesta a devenit un serviciu ȋn portofoliul permanent al Altex, pentru comenzile de peste 100 de lei, pe ȋntreg teritoriul țării. Rămânem fideli misiunii inițiale a companiei, de a face tehnologia accesibilă tuturor românilor și venim constant cu soluții pentru clienții Altex și Media Galaxy”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Altex are o politică flexibilă atunci când vine vorba despre cumpărăturile ȋn magazinele sale fizice și online, parte a strategiei omnichannel. Astfel, clienții pot comanda produsele dorite de pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau din aplicația Altex, cu transport gratuit, dacă greutatea comenzii este sub 30 de kilograme și valoarea sa depășeste 100 de lei sau cu ridicare din orice magazin fizic ȋși doresc, de asemenea gratuit, indiferent de valoare. Ȋn același timp, pot cumpăra din magazinele fizice și pot alege ca produsele să le fie livrate acasă.
Pentru echipamentele agabaritice, Altex oferă serviciul ,,livrare ȋn 2 oameni”, până la ușa clientului, ȋntr-un mod profesionist și bine articulat. Altex livrează produse de mari dimensiuni clienților săi, oriunde ȋn țară, cu grijă, responsabilitate și ȋndemanare pentru ca acestora să le fie mai ușor.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult