Avocata Eliza Ene Corbeanu lansează cel de-al treilea volum al seriei „Viața la curte”

Avocata Eliza Ene Corbeanu lansează cel de-al treilea volum al seriei „Viața la curte”
Publicat: 31/05/2022, 08:54

Avocata Eliza ENE CORBEANU își lansează joi, 2 iunie 2022, la Bookfest, cel de-al treilea volum al seriei VIAȚA LA CURTE, sub titlul Cătușele Anei.

O veți întâlni începând cu ora 17:00, la standul Editurii Rao, Pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo.

Povestea care a dat numele cărții o are în centrul său pe Ana Maria Pătru, președinta Autorității Electorale Permanente, arestată în timpul  campaniei electorale din anul 2016, într-un dosar penal în care, ulterior, a fost achitată.

Veți regăsi și alte întâmplări tulburătoare, emoționante și pline de suspans, provocarea pentru cititori  constând în identificarea personajelor reale.

Pentru că așa cum ne-a obișnuit până acum, în Viața la Curte, avocata Eliza Ene Corbeanu a dat viață poveștilor izvorâte din dosarele unor oameni reali, mulți dintre aceștia foarte cunoscuți, fie prin notorietatea funcției pe care au ocupat-o, fie prin impactul acuzațiilor aduse.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult