Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu”: ”Vânzarea World Class către AIG s-a încheiat în data de 15 iulie”

Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu”: ”Vânzarea World Class către AIG s-a încheiat în data de 15 iulie”
Publicat: 21/07/2022, 14:41

Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu” a anunțat că vânzarea World Class către AIG s-a încheiat în data de 15 iulie.

Contractul de vânzare-cumparare a fost semnat încă din luna aprilie 2022 și a fost supus, printre altele, aprobărilor de către Consiliul Concurentei.

”Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea tranzacției de vânzare a World Class către AIG, tranzacție în cadrul căreia firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică vânzătorilor”, au transmis reprezentanții casei de avocatură ”Stratulat Albulescu”.

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat Resource Partners a fost coordonată de Managing Partner Silviu Stratulat și inclus și pe:

  • Partner Octav Stan (Drept societar/Fuziuni și Achiziții)
  • Cristian Vlaicu (Partner, Drept Bancar și Financiar)
  • Sandra Frunzulică (Senior Associate, Drept societar/Fuziuni și Achiziții)
  • Daiana Assoum (Senior Associate, Drept Imobiliar)
  • Amanda Csaki (Associate, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții), împreună cu o echipă extinsă de aproximativ 15 avocați, implicați în toate etapele tranzacției.

Echipa de management a World Class a fost asistată de Cristina Man (Partner, Drept societar/Fuziuni și Achiziții), Andrei Albulescu (Partner – Dreptul Muncii) și Roxana Ioncu (Associate, Drept societar/Fuziuni și Achiziții).

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult