Firma de avocatură Stratulat Albulescu, seminar pe teme de dreptul concurenței

Firma de avocatură Stratulat Albulescu, seminar pe teme de dreptul concurenței
Publicat: 30/06/2022, 13:21
Actualizat: 07/07/2022, 17:41

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a găzduit un seminar pe teme de dreptul concurenței, cu scopul de a dezbate unele dintre cele mai importante aspecte specifice acestei arii, atât din punct de vedere economic, cât și din perspectivă juridică.

Evenimentul a avut loc pe data de 29 iunie 2022, la sediul firmei din București, bucurându-se de participarea unor reprezentanți ai diverselor industrii importante din România.

Printre subiectele care au fost abordate în timpul acestui seminar pot fi amintite:

  • Cum să vă determinați cu exactitate poziția pe piață? Cheia este definirea corectă a pieței relevante, din perspectiva concurențială.
  • Ce este acceptabil și ce se încadrează în afara granițelor legale, când vine vorba de relațiile cu jucători importanți? Abuzul de poziție dominantă – ce înseamnă, de fapt, și cum să recunoaștem o astfel de practică?
  • Care sunt limitele legale ale schimbului de informații? Și cât înseamnă ”prea mult”?

Seminarul a fost susţinut de specialiști cu experiență

Seminarul a fost susţinut de specialiști cu experiență în domeniul dreptului concurenței:

  • Ana Kusak (Partener Stratulat Albulescu)
  • Vitaly Pruzhansky (Partener RBB Economics, Bruxelles)

Seminarul a avut un pronunţat caracter practic, oferind informaţii utile şi concrete asupra unor subiecte de maximă actualitate, participanților din cadrul unora dintre cele mai prestigioase societăți din România, provenind din diferite industrii, inclusiv Energie (CEZ), Automotive (FEV ECE Automotive), Tehnologie (Thoughworks, SelfD.id), Imobiliare (Fortim Trusted Advisors), Farmaceutice (Chiesi Romania, Swixx BioPharma), Frumusețe și Îngrijire (Nomasvello), Curierat (Cargus) și Investiții (Resource Partners, Catalyst Romania).

Evenimentul a fost un real succes și suntem cu încântați de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit din partea invitaților noștri.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult