De ziua ei, Loredana Groza va susține un concert caritabil pentru a strânge fondurile necesare reabilitării etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești

De ziua ei, Loredana Groza va susține un concert caritabil pentru a strânge fondurile necesare reabilitării etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești
Publicat: 12/05/2022, 12:06
Actualizat: 12/05/2022, 16:26

Concertul va avea loc pe 10 iunie 2022, la Fratelli Studio, București. Loredana își va celebra ziua de naștere și întreaga carieră, iar suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată Asociației Medici pentru România, care se ocupă de proiectul de reabilitare al etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Loredana Groza a declarat că dorește să sărbătorească acest proiect chiar de ziua ei de naștere, fiind impresionată de acest demers.

”Cel mai frumos cadou pe care mi-l pot face cei care vor să sărbătorim împreună ziua mea de naștere este să vină la acest concert”, a mai spus artista.

”Anul acesta, de ziua mea, vreau să sărbătorim proiectul pe care Asociația Medici pentru România îl face pentru copiii acestei țări! Reabilitarea etajului 6 de la Pediatrie Pitești m-a impresionat încă de la început, pentru că în acest spital vin anual peste 30.000 de copiii, din 3 județe. M-am gândit imediat la ce înseamnă condiții și îngrijiri medicale mai bune pentru ei toți. Cel mai frumos cadou pe care mi-l pot face cei care vor să sărbătorim împreună ziua mea de naștere este să vină la acest concert, pentru că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către reabilitarea etajului 6”, a transmis Loredana Groza.

”Ne-am simțit onorați și plăcut surprinși atunci când Loredana Groza ne-a spus că vrea să dedice concertul strângerii de fonduri”

La rândul său, Alexandru Costache – președintele Asociației Medici pentru România – a declarat că este onorantă o astfel de interacțiune, iar activitatea medicilor este ”dedicată îmbunătățirii sistemului medical din țară”, proiectul de la Pitești fiind primul dintr-o serie de cinci proiecte.

”Ne-am simțit onorați și plăcut surprinși atunci când Loredana Groza ne-a spus că vrea să dedice concertul strângerii de fonduri pentru această campanie. Activitatea noastră este dedicată îmbunătățirii sistemului medical din țară, iar proiectul de la Pitești este doar primul dintr-o serie de 5 proiecte de reabilitare ale secțiilor de pediatrie din mai multe spitale din România. Ca să putem începe lucrările de renovare la Pitești avem nevoie să strângem suma de 500.000 de euro. Până acum am ajuns la 100.000 de euro din total și cu ajutorul Loredanei și al tuturor celor care vor veni la concert suma aceasta va crește și va face ca renovările să poată începe mai repede. Suntem foarte recunoscători, atât ei, cât și tuturor celor care își dau seama cât de importante sunt astfel de proiecte – ele luptă ca generațiile viitoare să aibă acces la un sistem medical care să se ridice la standarde vestice”, a spus Alexandru Costache.

Organizatorii vă așteaptă vineri – 10 iunie, orele 21:00 – la Fratelli Studios, Strada Glodeni, nr 1-3, București, pentru a susține reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Biletele se pot achiziționa accesând link-ul: https://m.iabilet.ro/bilete-de-ziua-mea-cantece-pentru-prieteni-concert-caritabil-loredana-groza-76243/

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Generalul Ben Hodges laudă România pentru „cel mai recent exemplu de contribuție la apărarea...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Judecătorii au luat DECIZIA. Cutremur fără precedent în DOSARUL CARACAL
Ștevia poate fi delicioasă. Secretele unei mâncări bune de post
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, rupe tăcerea pentru prima dată despre infidelitate
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Un fizician susține că Universul nu are nevoie de materie întunecată pentru a exista