DIPLOMA Show sărbătorește 10 ani. IQOS susține industriile creative ca partener pentru al patrulea an consecutiv

DIPLOMA Show sărbătorește 10 ani. IQOS susține industriile creative ca partener pentru al patrulea an consecutiv
Publicat: 07/10/2023, 11:17

Generațiile noi de artiști vin pregătite să schimbe lumea și au nevoie de sprijin, ca să-și poată pune în practică ideile inovatoare. La un deceniu de existență, DIPLOMA Show este un bun reper în evoluția și tendințele artiștilor români. Pentru a patra oară, IQOS este partener în organizarea DIPLOMA Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români. Între 7 și 14 octombrie, 130 de lucrări ale absolvenților de universități vocaționale din România vor fi expuse la Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29, București).

„Privim spre noile generații cu speranță și curiozitate. Perspectiva lor proaspătă ne entuziasmează și ne îmbogățește propria viziune. Creativitatea lor ne aduce împreună și ne ajută să fim mai conectați. Conexiunea cu cei apropiați e naturală, iar sentimentul de apartenență e trăit mai intens. Împreună ducem creativitatea la nivelul următor. Cu IQOS”, este mesajul brandului IQOS, care își așteaptă comunitatea și anul acesta la festival.

La a X-a ediție a festivalului, vor fi reprezentate 16 specializări, de la arhitectură și peisagistică, arte grafice, design de produs și fashion, până la artele clasice – pictură și sculptură. Pentru că este o ediție aniversară, 10 lucrări ale unor artiști care au impresionat în anii trecuți la DIPLOMA Show vor fi expuse în locații neconvenționale, frecventate de oameni care văd în artă o forță capabilă să deschidă porțile imaginației și să facă posibilă schimbarea: Cărturești Carusel, Cărturești Verona, clădirea Globalworth Tower, Beans&Dots, Aparterre, Sneaker Industry, Kraft Market, Ototo Amzei, ALTRNTV și Mugshot.

IQOS contribuie la construirea unei comunități dinamice și creative, capabilă să amplifice și să aducă în concret inovațiile artiștilor și designerilor emergenți. Deja unii dintre artiștii care au semnat lucrările expuse la edițiile trecute au primit recunoaștere dincolo de granițele țării. Activitățile pregătite de brand anul acesta se vor concentra la SENAT. Membrii comunității IQOS vor putea să se întâlnească, să se cunoască și să celebreze schimbarea într-un spațiu creat special pentru ei. Instalația IQOS, realizată de Omid, care este și arhitectul întregului festival, vorbește despre perspective noi care ne pot îmbogăți propria viziune, care ne aduc împreună și ne ajută să fim mai conectați.

Vei intra în spațiul IQOS printr-un tunel de neoane colorate și oglinzi care proiectează la infinit imaginea celor care aleg să treacă de partea cealaltă. Spațiul a fost gândit drept un pasaj simbolic către viitor, către reinventarea fiecăruia dintre noi. Conceptele din spatele acestei instalații sunt progresul și inovația, două dintre fundamentele filosofiei IQOS.

Ca partener care susține industriile creative și artiștii aflați la început de drum, IQOS a inițiat anul acesta o colaborare cu OPTIMEF, fostul producător al unicului ceas made in Romania. Lăsat să piară după căderea comunismului, brandul a renăscut spectaculos pentru că trei tineri entuziaști au avut curajul să îmbine elemente de design din anii ‘70-’80 cu funcționalitatea prezentului și cu tehnologia viitorului. OPTIMEF produce acum accesorii de lux discret, în egală măsură estetice și practice, și a devenit, credem noi, o dovadă a puterii de regenerare a excepționalului prin artă.

IQOS în colaborare cu OPTIMEF vor produce în ediție limitată câteva obiecte-surpriză în semn de apreciere a celor mai fideli membri ai comunității IQOS, iar experiența va fi completată de o degustare de cocktail-uri și multe alte surprize pentru comunitate.

Pentru cei care nu pot ajunge între 7 și 14 octombrie la DIPLOMA SHOW, experiența de festival va putea fi urmărită, ca de obicei, pe @iqos_ro, acolo unde brandul promite să transmită pas cu pas surprizele pregătite.

Material susținut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
România, lovită de fenomene meteo extreme! Vijeliile care au devastat vestul și centrul Europei urmează...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern