SanoPass lansează un produs unic în Romania: abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

SanoPass lansează un produs unic în Romania: abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse
Publicat: 04/10/2021, 07:41
Actualizat: 04/10/2021, 13:44

SanoPass, cea mai mare platformă care conectează, digitalizează și integrează servicii de prevenție medicală în România, anunță extinderea ofertei de servicii prin lansarea SanoPass FIT, un instrument prin care oferă beneficiarilor săi acces la o rețea vastă de săli de fitness, în mai multe orașe din țară, plus zeci de ore de antrenamente online. Abonamentele de fitness includ și acces la o rețea de peste 900 de clinici medicale.

SanoPass a reușit să atragă în rețea, într-un timp foarte scurt, peste 80 de cluburi de fitness. Obiectivul companiei pentru acest an este acela de a oferi utilizatorilor acces la 250 de locații. Printre operatorii de fitness parteneri în acest moment se numără cluburi individuale sau rețele precum Sweat Concept, 700 Fit Club, Ladyfit Gym, Neby Fitness sau StayFit Gym. SanoPass continuă procesul de extindere al rețelei de cluburi de profil și dorește ca, până la finalul anului, să motiveze peste două mii de persoane să aleagă mișcarea ca stil de viață.

„SanoPass înseamnă acces la sănătate, iar un stil de viață activ este esential in acest sens. Lansam abonamentul SanoPass FIT pentru a oferi acces la servicii medicale și o rețea de antrenori experimentati pentru o abordare integrata a obiectivelor personale. SanoPass FIT ofera acces nelimitat la săli de sport din București și alte orașe si libertatea de a alege dintr-o varietate de locatii si tipuri de miscare fizica, indiferent de nivelul de pregătire.”, a declarat Andrei Vasile, Managing Partner SanoPass.

Serviciul SanoPass FIT poate fi achiziționat în cadrul unui abonament cu plată lunară sau integrală pe 12 luni, cu servicii medicale incluse.

„Am decis crearea unui produs unic și inovator, abonamentul la fitness care include și acces la medici. Credem în puterea acestui produs, dar mai ales în faptul că motivația cea mai puternică pentru a deveni activ este menținerea sau îmbunătățirea stării de sănătate. Am creat un pachet atractiv de lansare, astfel incat, costul sau ușurința în accesarea serviciilor, nu mai pot fi invocate ca argumente pentru a nu face sport și a nu schimba chiar azi stilul de viață în unul sănătos!”, a declarat Delia Iliasa, Managing Partner SanoPass.

Primii două sute de utilizatori vor putea achiziționa acest pachet care le oferă acces nelimitat la rețeaua SanoPass Fit, plus servicii de medicină generală, internă și telemedicină. Prețul garantat primilor 200 de clienți este de doar 1.299 de lei pe an, echivalentul a 108 lei pe lună. De asemenea, alte 800 de abonamente pot fi achiziționate pentru 1.499 de lei pe an, echivalentul a 125 de lei pe lună.

Punerea la dispoziția utilizatorilor SanoPass a unei rețele de săli de fitness a fost unul dintre principalele obiective ale companiei, anul acesta, alături de extinderea internațională, creșterea numărului de clinici partenere, integrarea unor soluții de inteligență artificială și crearea de soluții personalizate de nutriție.

Aplicația SanoPass are peste 20.000 utilizatori și oferă acces la o rețea națională de 900 de clinici partenere și 80 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar și fitness și aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători, farmacie online și Telemedicină non-stop.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Descoperiți ce se ascunde în construcția unui model de masă rece de top