Servicii stomatologice speciale pentru cadrele didactice la Clinicile Dentare Dr. Leahu, în parteneriat cu FSE „Spiru Haret”, TBI Bank și Bredent

Servicii stomatologice speciale pentru cadrele didactice la Clinicile Dentare Dr. Leahu, în parteneriat cu FSE „Spiru Haret”, TBI Bank și Bredent
Publicat: 22/06/2022, 18:00

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, împreună cu Federația Sindicatelor din Educație Spiru Haret, TBI Bank și bredent lansează un proiect prin care facilitează accesul tuturor cadrelor didactice din România la servicii stomatologice gratuite și reduse.

Campania se numește “10 la sănătate dentară” și se derulează între 20 iunie și 5 octombrie 2022.

“Lipsa banilor și lipsa educației sunt principalele motive pentru care jumătate din români nu vin la dentist, iar efectele acestei situații sunt dezastruoase. Educația depinde de sănătatea educatorului. Prin urmare, am decis să tratăm cauza: facem primii pași pentru diminuarea poverii financiare a vizitei la stomatolog și începem cu profesorii, care, dau, încă, prima măsură a educației generațiilor viitoare. Am reușit să atragem parteneri esențiali în această campanie pentru ca toate cadrele didactice din România să-și poată rezolva problemele dentare și să-și inspire și elevii să prioritizeze sănătatea dentară, pentru a nu plăti prețul neglijenței mai târziu”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO al Rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Astfel, cadrele didactice vor avea acces la consultații și radiografii dentare gratuite, cele mai bune soluții de implant dentar și lucrări protetice pe termen lung cu posibilitate de plată în rate. Cadrele didactice pot obține finanțarea planului de tratament prin TBI Bank, care s-a alăturat campaniei cu o ofertă specială: pentru sistemul de implanturi SKY fast&fixed, în valoare de 3200 de euro, cadrele didactice vor beneficia de un plan de plată lunar de doar 147,73 euro, timp de 24 de luni, fără dobândă, iar pentru proteze pe termen lung, care au un preț de 2500 euro/arcadă, aceștia vor putea achita 115,42 euro, timp de 24 de luni, fără dobândă.

“Întreținerea sănătății dentare nu ar trebui să fie amânată, cu atât mai puțin din motive financiare, fapt care ar trebui transmis prin puterea exemplului și generațiilor viitoare. Tocmai de aceea, ne-am alăturat campaniei dedicate profesorilor din România prin oferirea unei soluții digitale simple, care le permite să beneficieze de îngrijirea medicală de care au nevoie și să plătească în rate potrivite bugetului lor. Ne dorim să vedem cât mai multe zâmbete sănătoase la catedrele din România și încurajăm cadrele didactice, și nu numai, să își programeze vizita medicală și să stabilească planul de îngrijire potrivit”, completează Gergana Staykova, Market Leader, Romania, TBI Bank.

Campania “10 la sănătate dentară” este structurată astfel încât să poată acoperi cele 13 orașe din țară unde există centre stomatologice ale Rețelei Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Toate cadrele didactice înscrise în sistemul de învățământ din România pot beneficia de serviciile gratuite și reduse. Tot ce trebuie să facă este să se programeze la un consult în oricare dintre clinicile din rețea, în urma căruia vor primi un plan de tratament, devizul de plată și opțiunea de reducere prin plata în rate.

“Încercăm, la nivelul Federației Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“, care reprezintă interesele a peste 80.000 de angajați din învățământ, să diversificăm oferta de beneficii pentru membrii de sindicat. Prin acest parteneriat, membrii federației vor beneficia de reduceri și oferte speciale la serviciile stomatologice. Mulțumim astfel managementului Clinicilor Denatre Dr. Leahu pentru deschiderea de care a dat dovadă și pentru sprijin“, a declarat Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“

Și cei cu probleme de sănătate generală, precum diabet, osteoporoză sau boli de inimă pot beneficia în siguranță de refacerea completă a danturii, în 24 de ore, fără durere, cu ajutorul implanturilor dentare. Echipa chirurgicală, care a inserat peste 43.000 de implanturi dentare în cei 11 ani de activitate, va ține în permanență legătura cu medicul curant care cunoaște afecțiunile generale pentru a se asigura că pacientul primește un plan de tratament personalizat și sigur.

„Prin soluțiile și tratamentele de implanturi lansate pe piață în ultimii aproape 50 de ani și a tratamentului de restaurare imediată cu implanturi SKY fast&fixed, bredent urmărește constant să îmbunătățească viața pacienților a căror dantură naturală este compromisă și să ofere soluții de calitate, rezistente în timp, rapid de realizat și fără durere. Și toate acestea fără ca pacientul să își modifice stilul de viață. Roma nu a fost construită într-o zi, însă SKY fast&fixed, alături de parteneri precum Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, poate reda zâmbetul pacienților în doar 24 de ore. În urmă cu 15 ani, când acest tratament a fost lansat în România, primul pacient a fost un cadru didactic, care își dorea să poată zâmbi din nou larg studenților săi, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care ne-am alăturat acestei campanii,” a adăugat Dr. Florian Obădan, Managing Partner bredent group România

În România sunt 172.600 de cadre didactice numai în sistemul preuniversitar, dintre care 48.935 în învățământul primar, 68.248 în cel gimnazial și 55.412 la liceu, conform datelor Eurostat care trăiesc, în medie, cu cu 4500 de lei pe lună, arată un raport al Comisiei Europene.

Despre Clinicile Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România (Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, , Sibiu, Timișoara, Turda); are 169 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 8000 de metri pătrați și o echipă de peste 650 de angajați și colaboratori, dintre care peste 200 de medici,
Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU