Țiriac Auto la Salonul Auto București 2022. Evenimentul are loc între 6 și 16 octombrie la Romexpo

Țiriac Auto la Salonul Auto București 2022. Evenimentul are loc între 6 și 16 octombrie la Romexpo
Țiriac Auto la Salonul Auto Bucuresti 2022. Evenimentul are loc între 6 și 16 octombrie la Romexpo
Publicat: 06/10/2022, 14:46

Țiriac Auto participă la cea de-a 19-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii 2022, care se desfășoară în perioada 6 – 16 octombrie 2022, la Romexpo. Distribuitorul auto expune cele mai noi modele ale mărcilor din portofoliu, în standurile proprii din cadrul pavilionului B2 și de la exterior.

Standul interior Țiriac Auto este dedicat autovehiculelor noi din gama comercializată, incluzând modele emblematice precum: noul Mercedes-Benz GLC, noul Range Rover Sport, Ford Mustang Mach-E GT, Hyundai Ioniq 5, precum și modelul Mitsubishi ASX – prezentat ca noutate absolută în cadrul unui salon auto, disponibil începând din primul weekend al expoziției.

Tot în standul interior Țiriac Auto se regăsesc și 3 unități aparținând colecției personale a domnului Ion Țiriac, care marchează evoluția auto la intervale de 30 de ani pentru mărcile Jaguar și Mercedes-Benz, în directă corelare cu cei 30 de ani sărbătoriți de compania Țiriac Auto pe piața din România. Exemplarele Țiriac Collection expuse sub această tematică sunt: Jaguar XJ220 din 1993, Mercedes-Benz 190 SL Roadster din 1956 și Mercedes-Benz E 60 AMG1 din 1994.

Zona exterioară a standului Țiriac Auto este dedicată diviziilor de auto utilitare, auto rulate și închirieri auto.

Țiriac Auto Rulate expune o gama variată de mărci și modele auto, precum și o selecție de autoturisme incluse în programul Mercedes-Benz Certified, toate beneficiind de prețuri speciale pe durata salonului.

Țiriac Auto Rent, cea mai   divizie auto din cadrul Grupului Țiriac, își prezintă oferta disponibilă, ce poate fi găsită inclusiv online, pe adresa www.tiriacautorent.ro.

Clienții interesați de soluții de transport comercial și de vehicule utilitare sunt întâmpinați în standul Țiriac Auto de modelele Mercedes-Benz, incluzând cel mai nou membru al gamei – Clasa T, precum și de autovehiculele comerciale Ford, printre care Ford eTransit și Ford Ranger Raptor.

Salonul Auto București este un eveniment emblematic pentru domeniul auto din România. Ne bucurăm să participăm și la această ediție, mai ales că suntem într-un an aniversar pentru Țiriac Auto, în care sărbătorim 30 de ani de activitate!  Așa cum ne-am obișnuit clienții, Țiriac Auto va fi la înălțimea așteptărilor, cu o prezență ce-și propune să marcheze rolul pe care compania Țiriac Auto și-l asumă, prin produse și acțiuni, de a contribui la construirea unei industrii a mobilității sustenabile. ”, a declarat Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

Consultanții de vânzări Țiriac Auto sunt permanent la dispoziția vizitatorilor SAB interesați de ofertele de achiziție și finanțare pentru orice model Mercedes-Benz, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Ford și Mitsubishi, atât autoturisme, cât și vehicule utilitare, în scopul de a genera oferte personalizate.

Țiriac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România, reprezentând șase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai. Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

 

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase