Turneul de hochei Allianz-Țiriac International Trophy și-a desemnat câștigătorii în cadrul primei ediții a competiției. Echipele Fundația Olimpică Română (U6), Triumf-Steaua București (U8), HK Poprad (U10) și HK Poprad (U12) au adjudecat trofeele

Publicat: 20/06/2022, 14:24

În urma confruntărilor strânse între micuții hocheiști din cadrul turneului Allianz-Țiriac International Trophy, desfășurat în perioada 17-19 iunie la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena, echipele Fundația Olimpică Română (U6), Triumf-Steaua București (U8), HK Poprad (U10) și HK Poprad (U12) au câștigat trofeele, la categoria de vârstă din care fac parte. Cele patru echipe învingătoare au fost recompensate cu câte un voucher valoric prin intermediul căruia membrii săi își vor putea achiziționa echipamente sportive.

Competiția internațională de anvergură a adus pe gheață peste 200 de hocheiști din 24 de echipe de hochei, încadrate la categoriile de vârstă U6, U8, U10 și U12, din Bulgaria, Slovacia și România.

Echipele externe care au participat la Allianz-Țiriac International Trophy sunt: HK Poprad din Slovacia la categoriile de vârstă U10 și U12 și Hockey Club NSA din Bulgaria la categoriile de vârstă U8, U10 și U12.

La categoria de vârstă U6 au evoluat echipele: Olimpia Ploiești, Husky București, Triumf-Steaua București, și echipele susținute de Fundația Țiriac: Simona Halep, Skoda și Fundația Olimpică Română. Pentru copiii din Fundația Olimpică Română acesta a fost primul meci oficial la care au participat, și de asemenea, primul turneu câștigat.

Categoria de vârstă U8 a fost reprezentată de echipele Hockey Club NSA, Jegesmedvék, Olimpia Ploiești, Husky-București, Triumf-Steaua București și Allianz-Țiriac.

La categoria de vârstă U10 au concurat următoarele echipe: HK Poprad, Hockey Club NSA, Olimpia Ploiești, Husky-București, Triumf-Steaua București și Dedeman.

Echipele încadrate la categoria de vârstă U12 au fost: HK Poprad, Hockey Club NSA, Dunărea Galați, Olimpia Ploiești, Triumf-Steaua și Allianz-Țiriac.

Premiile competiției au fost acordate în cadrul festivității de premiere de Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare, Allianz-Țiriac, Constantin-Silviu Gheorghe, Primarul orașului Otopeni, Eduard Pană, Directorul sportiv al Fundației Țiriac și Alexandru Hălăucă, Președintele Federației Române de Hochei pe Gheață.

Turneul Allianz-Țiriac International Trophy este la prima ediție și este organiza de Fundația Țiriac și Allianz-Țiriac, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume.

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurându-se în tribune de spectatori și susținători ai celor 24 de echipe înscrise în competiție.

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-allianz-tiriac-arena/ sau în pagina de facebook.

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 28 de ani. Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să își gestioneze neprevăzutul din viața lor și să îi îndrumăm, astfel încât să-și poată păstra și îmbunătăți calitatea vieții, a comunităților din care fac parte sau afacerea. Succesul Allianz-Țiriac este dat de echipa de peste 3.500 de profesioniști care se află în spatele fiecărei reușite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile care ne definesc.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția