Beyoncé anunţă turneul mondial „Renaissance”. În ce orașe din Europa va susține concerte

Beyoncé anunţă turneul mondial „Renaissance”. În ce orașe din Europa va susține concerte
Publicat: 01/02/2023, 19:10

Beyoncé anunţă turneul mondial „Renaissance”. Vestea vine după ce artista a susținut primul ei concert din ultimii patru ani în Dubai și înaintea premiilor Grammy, unde ar putea deveni cea mai premiată artistă din istorie.

Beyoncé a făcut anunțul într-o postare pe Instagram:

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

În concertul din Dubai din 21 ianuarie vedeta a cântat piese pe care le are rareori în show-uri și unele în duet cu fiica sa Blue Ivy Carter. Spectacolul de aproape 75 de minute, la care accesul s-a făcut numai pe bază de invitație, a fost prilejuit de lansarea noului hotel luxos al orașului, The Atlantis Royal. Jay-Z și alți membri ai familiei lui Beyoncé au fost, de asemenea, prezenți la show-ul din Dubai, scrie hollywoodreporter.com.

Până acum au fost anunţate doar date europene şi nord-americane, ceea ce sugerează că ar trebui să urmeze şi alte concerte, pe alte continente.

Programul actual al turneului începe la Stockholm pe 10 mai, continuă pe 26 mai pe Stade de France, în Paris, apoi pe 6 iunie pe Stade Groupama din Lyon, pe 11 iunie la Marsilia, la Orange Vélodrome și cu Varşovia pe 27 iunie. Ultima dată anunţată până în prezent va fi 27 septembrie, la New Orleans.

Turneul va include concerte în Marea Britanie, la Cardiff, Edinburgh şi Londra, urmate de alte show-uri în Europa şi America de Nord.

Toate datele sunt listate pe site-ul oficial al turneului, tour.beyonce.com, dar momentan nu se ştie când vor fi puse în vânzare biletele.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Grammy 2023: Beyoncé adună cele mai multe nominalizări, cu nouă categorii

Beyonce, odă mișcării BLM! Albumul „Black is King” a aruncat în aer lumea muzicală. VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase