Maia Morgenstern deschide SMArt Fest. Evenimentele și premiile pregătite de organizatori

Maia Morgenstern deschide SMArt Fest. Evenimentele și premiile pregătite de organizatori
Maia Morgenstern / Sursă Foto: Facebook
Publicat: 02/08/2022, 13:32

Maia Morgenstern, actriţă cunoscută la nivel mondial, interpreta Fecioarei Maria în „Patimile lui Iisus” va aduce aminte participanților la ediţia de anul acesta a SMArt Fest de ce arta este esenţială în viaţa omului şi cum își pot transforma viaţa, dacă au curajul să își urmeze visul, anunțat organizatorii, cu câteva zile înainte de debutul evenimentului.

Pe lângă o carieră admirabilă în lumea teatrului, Maia Maia Morgenstern este şi ambasadorul Alianţei Civilizaţiilor în România, organizaţie ce are ca scop combaterea prejudecăţilor şi diviziunilor dintre culturi şi religii, prin promovarea înţelegerii şi respectului. Astfel, nu este întâmplător că ea va susține cuvântarea inaugurală, în prima zi a festivalului.

SMArt Fest 2022 va avea loc la Borsec între 12-14 august. Una dintre surprizele evenimentului vine din partea profesorui Dumitru Constantin Dulcan, care va avea şi un eveniment editorial în cadrul primei zile de festival. „Persoane care admiră munca şi cariera domnului prof. Dulcan vor fi încântate să afle că pe 12 august va avea loc lansarea ediţiei aniversare a volumului >, tradus în engleză şi franceză. Cărţile vor putea fi achiziţionate din incinta festivalului, iar cinci volume semnate de dânsul vor putea fi câştigate de participanţi” explică organizatorii, Bogdan şi Cristina Colceriu.

Totodată, admiratorii gândirii asiatice vor putea câştiga cinci exemplare semnate din volumul „Templul Dragonului”, ale autorului de bestsellers şi organizatorul festivalului, Bernhard Moestl.

Organizatorii au anunţă şi o serie de premii, ale căror condiţii de participare vor fi postate pe reţelele sociale în următoarea perioadă. Printre acestea se numără o tură pe pista de bob, dar şi un al doilea voucher pentru un zbor cu parapanta. În plus, se mai pune la bătaie o sesiune privată de yoga, cu instructorul Liviu Măgurianu, adaptată afecţiunilor sau necesităţilor persoanei, precum şi o sesiune privată cu psihoterapeuta Magda Axinte.

Proiectul este finanțat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului, prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare și alți sponsorori.