EXCLUSIV | Un tânăr de bani gata și prietenii săi terorizează cartierul Paradisul Verde. Locuitorii, la limita răbdării: ”Proferează amenințări cu moartea și cu incendierea locuințelor” – VIDEO

Publicat: 31/05/2022, 14:21

Paradisul Verde Corbeanca – proiect imobiliar al omului de afaceri Cristian Țânțăreanu – s-a dorit, de la bun început, nu numai o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, dar și o alternativă pentru cei care au vrut să locuiască aproape de București și să beneficieze, în același timp, de avantajele vieții în mijlocul naturii, de liniște și aer curat.

De la o vreme, însă, atmosfera din Paradisul Verde este una ”încinsă” la propriu, din cauza unui grup de tineri teribiliști, unii dintre ei ”de bani gata”, care tulbură liniștea cartierului rezidențial și terorizează, pur și simplu, rezidenții. Dacă ținem cont că este vorba de aproximativ 600 de locuințe, imaginea de ansamblu devine îngrijorătoare în perspectivă.

Potrivit informațiilor obținute de GÂNDUL, liderul acestui grup care tulbură liniștea în Paradisul Verde este fiul unei femei de afaceri care nu reușește să își strunească băiatul.

Tinerii teribiliști țin Paradisul Verde în alarmă continuă

Dincolo de teribilismele vârstei, grupului de turbulenți din Paradisul Verde îi sunt aduse acuzații grave de către ceilalți rezidenți.

  • Tinerii circulă cu mare viteză – 80-90 km/h – pe străzile din incinta cartierului Paradisul Verde, cu toate că limita legală este de doar 30 km/h, iar viețile celorlalți locuitori au fost și sunt puse în primejdie în repetate rânduri.
  • Dacă sunt luați la întrebări sau avertizați că au un comportament deviant care îi deranjează pe locuitorii cartierului, tinerii contraatacă și ”proferează amenințări cu moartea”, ”amenință că vor incendia locuințele celor care încearcă să îi potolească”, înjură și folosesc, ostentativ, cuvinte obscene.

Rezidenții contactați de GÂNDUL și-au manifestat, în același timp, nedumerirea în legătură cu faptul că au fost depuse nenumărate plângeri la Poliție, numai că, deocamdată, nu au fost luate măsuri împotriva teribiliștilor.

Mai mult, mamei tânărului i s-ar fi adus la cunoștință ”aventurile” repetate ale fiului său, numai că acest comportament agresiv nu s-a schimbat.

”Am vorbit cu mama lui, mi s-a părut cumva resemnată în fața euforiei fiului”

Câțiva dintre rezidenții cartierului Paradisul Verde încearcă să facă ”front comun”  în fața acestor teribiliști, povestind câteva dintre experiențele neplăcute pe care le-au trăit în timpul interacțiunii cu tinerii al căror lider pare să fie băiatul ”de bani gata”. Numai că, dincolo de situațiile tensionate, atmosfera rămâne una îngrijorătoare.

”Eram fix în mașina din spate, aseară, când încerca să depășească. Acum câteva săptămâni, am avut o altercație cu el, după ce i-am atras atenția că era să spulbere o mamă cu copiii ei, în față la Spa. Am fost să vorbesc cu paznicul, a venit să facă scandal, apoi – când a plecat din cartier – m-a depășit, a întors la Mega și a venit cu o viteză enormă spre mine, în pădure, pe contrasens, ca să mă sperie. Am vorbit cu șeful administrației și pazei, a spus că va atrage atenția părinților, pentru că nu este prima abatere…”, spune unul dintre rezidenți.

Un alt locuitor al Paradisului Verde confirmă, la rândul său, că una dintre ”plăcerile” teribiliștilor este viteza excesivă la volan, iar mama tânărului ar fi depășită de ”euforia adolescentină” a fiului său.

”Din păcate, confirm și eu viteza lui halucinantă în cartier, la volanul autoturismului roșu IF – …., cu muzica la maxim, cât și agresivitatea limbajului când i-am făcut semn să oprească, eu fiind pieton. S-a întâmplat în data de 17 aprilie, noaptea… Am vorbit, ulterior, cu mama lui, care la telefon mi s-a părut o doamnă bine intenționată, dar cumva resemnată în fața euforiei adolescentine a fiului…”, spune acesta.

”Nu se poate discuta nici cu el, nici cu familia, nu înțelegem noi cum stă treaba, suntem lenți și săraci cu duhul. Soluția trebuie căutată în altă parte. La modul cel mai sincer, mă tem pentru viețile noastre, pentru viețile copiilor noștri, după ce l-am văzut și l-am auzit sâmbătă. Fără cea mai mică exagerare.

Cred că trebuie să luăm urgent atitudine, până nu omoară pe cineva! Aseară mergea ca un apucat, abia l-am găsit după ce a parcat, pentru că – efectiv – nu ne-am putut ține după el. Nu vrei să știi ce ne-au auzit urechile de la el și prietenii lui (la fel de lucizi…), cum am fost amenințați cu părinții lui, cu avocații lui și cu postările lui pe Instagram, unde are mii de urmăritori, cu spray-ul paralizant, bătaia și, nu în ultimul rând, cu ruinarea carierelor pe care le avem”, mai spune cineva.

Cred că acest adolescent și alții din anturajul său sunt un mare pericol pentru această comunitate și nu numai. Sunt extrem de multe situații legate de acest adolescent”

Rezident Paradisul Verde Corbeanca

”S-a îmbrâncit cu paznicul, ne-a tras câțiva pumni în geamul mașinii”

Un alt rezident care a intrat în ”conflict” cu tânărul de bani gata și prietenii săi insistă și asupra ideii că aceștia nu renunță la atitudinea provocatoare și chiar amenințătoare, dezvăluind că aceștia recurg la amenințări și avertizează că părinții îi vor da în judecată pe toți cei care se simt deranjați de faptele lor.

”Aseară, am avut plăcerea de a-l vedea în acțiune. Din parcarea de la locul de pescuit până în strada Frăguței dădea flash-uri, încerca să depășească o coloană de cinci mașini. La intersecția cu Smochinului, a găsit drum liber și a dispărut. Mașina era plină, cu alți trei (n.red. – tineri).

Am mers spre casă și i-am zărit unde au oprit, am încercat să le atragem atenția că nu e OK. Băiatul în cauză ne-a spus că el o să cheme pază și că îl știe lumea, și că a luat cursuri de pilotaj, dar ego-ul lui l-a făcut să nu poată rezista să stea după toți idioții care merg cu 20 km/h. A venit paza, s-a îmbrâncit cu paznicul, nouă ne-a tras câțiva pumni în geamul mașinii, ulterior ne filma ca să ne spună părinților și (n.red. – a spus că) părinții ne vor da în judecată și ne vor curma toată cariera”, povestește bărbatul.


Citește și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Solistul celebru care s-a VINDECAT de cancer! A fost la un pas de moarte, dar...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii