Lucian Bode: Nu a fost vorba de un incendiu la „Marius Nasta”. Așteptăm raportul final

Lucian Bode: Nu a fost vorba de un incendiu la „Marius Nasta”. Așteptăm raportul final
Lucian Bode: Nu a fost vorba de un incendiu la „Marius Nasta”. Așteptăm raportul final / Mediafax Foto / Andreea Alexandru
Publicat: 22/02/2021, 08:57

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni dimineața, că la Institutul „Marius Nasta” din Capitală nu a fost vorba de un incendiu și este important că nimeni nu a fost afectat de acest incident. Bode a spus că se așteaptă raportul final al anchetei.

„Nu a fost vorba despre un incendiu. Este important că nimeni nu a fost rănit, pacienții care erau acolo au fost transferați. (…) Așteptăm raportul final”, a declarat Lucian Bode.

Risc de incendiu la Institutul Marius Nasta din Capitală! Mai multe echipaje au fost mobilizate după ce la unitatea mobilă ATI a fost semnalat fum

Mai multe mașini de pompieri și ambulanțe au fost mobilizate duminică seara la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, după ce la unitatea mobilă ATI au fost semnalate degajări de fum.

Dr. Beatrice Mahler: Unitatea mobilă ATI fusese închisă săptămâna aceasta pentru dezinfecție și curățenie. A fost redeschisă vineri

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie din Capitală, dr. Beatrice Mahler, a declarat duminică seara că unitatea mobilă ATI de la spitatul pe care îl conduce a fost închisă săptămâna aceasta pentru dezinfecție și curățenie și fusese redeschisă vineri.

Diana Șoșoacă, scandal în fața Institutului „Marius Nasta”. Senatoarea îi cere demisia lui Vlad Voiculescu

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată duminică seara într-un scandal la poarta Institutului Marius Nasta din Capitală, unde a fost semnalată o degajare de fum la secția mobilă ATI.

Vlad Voiculescu: Pacienții din unitatea mobilă de la „Marius Nasta” nu erau intubați

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că în unitatea mobilă ATI aflată în curtea Institutului „Marius Nasta” se aflau pacienți neintubați, iar aceștia au fost transferați în alte secții ale unității sanitare.

Incendiul de la „Matei Balș”. Bilanțul morților a ajuns la 23. Ultima victimă, un cetățean italian

Bilanțul deceselor în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș” a ajuns la 23.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase