Magda Bistriceanu, după anunțul că ANAF vânează fotografii din concediile de lux: ”Să vă etichetați la Techirghiol!”

Magda Bistriceanu, după anunțul că ANAF vânează fotografii din concediile de lux: ”Să vă etichetați la Techirghiol!”
Publicat: 18/06/2022, 13:00
Actualizat: 27/06/2022, 10:14

Fiscul demarează controale la persoane fizice, de la 1 iulie, iar vestea-surpriză pentru români este că vor fi ”vânate” și fotografiile realizate în concedii de lux și postate pe rețelele sociale.

Lucian Heiuș, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), a transmis că, deși poate părea surprinzător, informații pe care le vor folosi inspectorii fiscali pot fi obținute și de pe rețelele de socializare, inclusiv Facebook.

”O să vă surprindă ceea ce vă spun. Astăzi sunt multe situații în care atunci când facem tragerea răspunderii unei persoane pe alte spețe, iei informații de peste tot. Inclusiv de pe Facebook poți să afli pe unde a umblat, ce a făcut, să-i faci niște estimări, să vezi”, a precizat președintele ANAF.

Magda Bistriceanu: ”Aveți grijă de postați”

Într-o notă ironică, Magdalena Bistriceanu, fost purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară (PMP), notează pe pagina sa de socializare că românii ar trebui să aibă grijă la ceea ce postează atunci când se află în vacanță.

Cum Fiscul obține informații și prin intermediul rețelelor de socializare, Magda Bistriceanu îi îndeamnă pe români, în glumă, să se eticheteze ca fiind la Techiorghiol dacă își fac vacanța la… Monte Carlo.

”Aveți grijă ce postați! Șeful ANAF a spus că se uită pe Facebook unde merg românii în vacanță şi va face estimări privind valoarea cheltuielilor. Deci, dacă sunteți la Monte Carlo, sa va etichetați pe FB la Techirghiol”, a scris Magda Bistriceanu în mediul online.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult