Ce și-au cumpărat românii de Black Friday. Cel mai scump produs vândut de eMag

Ce și-au cumpărat românii de Black Friday. Cel mai scump produs vândut de eMag
Platforma a avut vânzări de 433 de milioane de lei în primele șapte ore de la startul Black Friday
Publicat: 14/11/2020, 08:34

O mașină de 31.700 de euro a fost cel mai scump produs cumpărat de Black Friday de pe eMag, potrivit reprezentanților platformei online. Produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238.000 euro, pe care nu l-a revendicat niciun client.

Cel mai scump produs vândut de eMAG în această ediție a Black Friday a fost o maşină Ford, de 31.700 de euro, iar cea mai mare reducere a fost de 60.000 euro, pentru un penthouse.

Velierul cu motor Volvo Penta, cu o lungime de 12,75 metri, este cel mai scump produs scos la vânzare, la un preț de 238.000 de euro, redus de la aproape 284.000 de euro.

Tendințele acestei ediții

„Până acum, cea mai mare comandă pentru o maşină a însemnat 31.700 de euro. Avem şi apartamente, la fel, o premieră pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60.000 pentru un penthouse de 5 camere”, a spus Florin Filote, vicepreședinte eMAG, citat de Mediafax.

În comparație cu anul trecut, spune reprezentanul companiei, la această ediție clienţii comandă în medie cam două produse pe comandă, dintre care un produs mai scump, iar celălalt produs, mai ieftin, respectiv produse pentru casă, fashion şi chiar băuturi alcoolice.

Potriviit reprezentanților eMag, platforma a avut vânzări de 433 de milioane de lei în primele șapte ore de la startul Black Friday, cu 60 de milioane de lei mai mult ca anul trecut. Mai mult de jumătate din plăți s-au făcut online, cea mai mare creștere din ultimii ani.

Ceșterile importante au venit din categoriile care țin de confortul casei, îngrijire personală si petrecerea timpului în familie.

Cele mai multe comenzi raportate la mia de locuitori au venit din București, Cluj-Napoca, Iași, Slatina, Brașov, Constanța, Sibiu, Alba Iulia, Timișoara și Zalău.

Tags:
Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase