VIDEO Astrologul Dezideriu: „Am fost fascinat de Neti Sandu și de Urania. Au avut un rol foarte important în tot ce a însemnat astrologia la noi”

Publicat: 12/07/2022, 22:25

Neti Sandu și Urania au jucat un rol foarte important în alegerea studierii astrologiei, spune astrologul Dezideriu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebat dacă a fost influențat de cineva în drumul acesta al astrologiei, Dezideriu a spus: „Da. Când eram mai mic mă uitam la Neti Sandu și eram absolut fascinat că nu înțelegeam cum e posibil ca un om care vorbește despre zodii să poate să știe ce poate să se întâmple într-o zi oarecare.

Am început să studiez și am descoperit-o pe Urania, care dădea deja niște elemente pe care eu nu reușeam să le înțeleg în totalitate, dar tot rămâneam fascinat acolo pentru că voiam să vad ce se întâmplă acolo. Care e teoria, care e practica, care sunt sfaturile.

Fiecare om care a ajuns într-un astfel de loc a avut un rol foarte important pentru tot ce a însemnat astrologia la noi. Mai întâi horoscopul, dar și astrologia – sunt oameni care se inspiră de acolo”, a declarat Dezideriu.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult