VIDEO Astrologul Dezideriu: „Astrograma poate să devină o capcană. Tot ce trebuie să faci este să ieși din zona aia”

Publicat: 12/07/2022, 22:40

Astrograma poate să devin o capcană în care mulți sunt tentați să pice, dar ceea ce trebuie să faci este să îți depășești condiția – elementele care sunt acolo, spune astrologul Dezideriu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„Astrograma se face la final pentru că la un moment dat poate să devină o capcană. Dacă stau foarte mult în astrograma mea eu pot să îmi văd acolo niște calități, defecte și să îmi imaginez că așa sunt. De fapt, toată șmecheria în astrologie este să ieși din zona aia. Tu trebuie să îți depășești condiția, să își depășești elementele care sunt acolo – astrograma. Aia este singura chestie pe care o ai de făcut. Sub ce formă –  fiecare decide”, a declarat astrologul Dezideriu.

Astrograma natală este harta cerului din momentul în care te-ai născut. Ca o descriere profundă a personalităţii tale, pe toate planurile vieţii. Se spune că Astrograma este manualul de instrucţiuni de folosinţă cu care vine omul când este creat.

Fiecare plan al vieţii noastre este influenţat de poziţia în care se aflau planetele din sistemul nostru solar în momentul în care ne-am născut.

O astrogramă este alcătuită din 3 seturi de elemente: semnele zodiacale (semnele zodiacale), planetele sau alte elemente de calcul și casele astrologice.

Într-o astrogramă, sunt reprezentate pozițiile planetelor și ale altor elemente de calcul. Ca planete avem : Soarele, Luna, Mercur, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton – Soarele, Luna și Pluton sunt planete din punct de vedere astrologic. Pe lângă acestea, există zeci de asteroizi și alte elemente care pot fi folosite în analiza unui astrolog.

Casele astrologice reprezintă sectoare ale vieții noastre și ne arată latura practică, concretă a lucrurilor. Ele sunt calculate în funcție de locul și ora nașterii.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase