VIDEO Florin Piersic Jr.: „Când eram mai puști voiam să îmi schimb numele. Părinții mei nu au avut imaginație când mi-au pus același nume ca al tatălui meu”

Publicat: 18/05/2022, 22:14
Actualizat: 18/05/2022, 23:23

Am vrut să îmi schimb numele când eram mai puști. Trebuia să mă cheme Piersic Călin, dar mamei mele nu i-a plăcut că suna nasol la catalog la școală, a spus actorul Florin Piersic Jr, invitatul lui Marius Tucă, transmis live de Gândul.

Întrebat dacă s-a simțit confortabil cu numele de Florin Piersic Jr., actorul a spus: „Nu mi-a dat pace. La un moment dat mă gândeam să îl schimb, dar eram puști”.

”(Părinții mei n.red) nu au avut imaginație. Au vrut să fie Călin – asta o știu de la mama și s-a gândit că o să mă strige la catalog -Piersic Călin – acest „C C”, Piersic Călin la tablă! și sună nasol. Cred că se gândea la multe”, a spus Florin Piersic Jr.

De asemenea, întrebat dacă i-ar fi reproșat vreodată mama sa atunci când făcea un lucru rău că seamănă cu tatăl sau, Piersic Jr. a răspuns: „Nu. Nu a vorbit niciodată rău de taică-miu. Ar fi avut motive, dar nu. Probabil ca și-a dat seama că ar fi făcut o greșeal”.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult