VIDEO | Ionuț Rusu: „O grămadă din subiectele pe care le abordez în numerele mele provin din experiențele de pe camion și de pe vremea când făceam asigurări. Aș suferi și dublu dacă ar fi să o iau de la capăt”

Publicat: 20/07/2022, 23:31

Ionuț Rusu, comediant și om de radio, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Actorul a vorbit despre copilărie și pașii pe care i-a urmat până a ajunge la cariera mult-visată. Invitatul lui Marius Tucă a afirmat că ar „suferi și dublu” dacă ar fi să o ia de la capăt și că nu simte că muncește nici măcar o zi, făcând totul din pasiune.

„Eram excesiv de cuminte când eram mic. Adică m-au dus și la doctor părinții, de multe ori, crezând că sunt bolnav. Stăteam, pur și simplu, într-un loc și nu mă mișcam, ceea ce nu e firesc pentru un om care începe să facă comedie. Adică nu erau în top 200 de variante pe care le-ar fi zis ai mei, erau ultimele, ar fi zis paznic, sau ceva de genul. Sunt OK la stat, doar stau într-un loc. Dar soarta a decis să fac comedie. Mereu am fost cuminte. N-am nicio amintire în care să fiu obraznic și asta mă enervează”, a afirmat Ionuț Rusu.

Ionuț Rusu a precizat că a avut diverse meserii până să ajungă comediant, dorindu-și, inițial, să urmeze cariera tatăl său și să devină polițist.

„Mi-am dorit să fiu polițist, să-l urmez pe taică-miu, dar, din nou, cumințenia nu mă recomanda pentru asta, și nici calitățile fizice, nici curajul. Adică n-am avut nicio aptitudine de genul acesta. Și, apoi, mi-am dorit să ajung actor, dar am avut descurajările clasice, toată familia mi-a zis – ‘mori de foame’. După aceea, am avut diverse meserii ocazionale – preocupări, nu meserii – și, apoi, norocul a dat peste mine. O grămadă din subiectele pe care le abordez în sketch-urile sau numerele mele provin și din experiențele de pe camion, experiențele de pe vremea când făceam asigurări.

Nu a fost nimic ușor până la 30 de ani, dar eu tind să uit, tind să le las în spate și să nu-mi amintesc necazurile alea. Le mai scot la suprafață, am mai făcut niște terapie și-mi mai aminteam niște lucruri, dar au meritat. Aș suferi și dublu dacă ar fi să o iau de la capăt. Îmi place prea mult ceea ce fac. Am descoperit că nu trebuie să muncești, de fapt. Pur și simplu, te trezești și faci ce îți place și câștigi și bani de pe urma meseriei ăsteia”, a precizat Ionuț Rusu.

De asemenea, comediantul a vorbit și despre relația cu tatăl său, afirmând că a primit aceeași educație pe care își dorește să i-o dea și el copilului său.

„E o disciplină anume. De multe ori, (n.r – polițiștilor) le place să facă ore suplimentare și, atunci, se antrenează acasă. Dar, în rest, a fost un tată foarte mișto. M-a educat exact cum aș vrea și eu să îmi educ copilul. Atât, și-a uitat odată un spray paralizant acasă și m-am dat cu el în ochi, dar asta se întâmplă. Am crezut că e parfum. Dar, în rest, n-a fost nimic… bătăi, cum e într-o familie. Eu eram bătut că stăteam prea cuminte. Acum, na, fiecare familie era așa, că n-are rost să fim ipocriți”, a declarat Ionuț Rusu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului