VIDEO | Rodica Mandache, actriță: „Pregătesc o carte despre Moțu Pittiș. Totul este neobișnuit în această carte”

Publicat: 21/09/2022, 07:31

Rodica Mandache, actriță, a fost invitata lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Aceasta spune că Moțu Pittiș a fost stâlpul Teatrului Bulandra.

Acum scriu despre Moțu Pitiș. Anda Pitiș, un om pe care eu îl respect extraordinar de mult, mai ales pentru este atât de delicată și de modestă, deșteaptă și o femeie cu niște calități extraordinare. 

Am tot vorbit cu ea și și chiar ne-am gândit poate trebuie să facem o călătorie în viața lui. El care nu a fost cineva obișnuit, totul este neobișnuit. 

E și stresant în același timp, te cutremuri, pentru că fiind unul din cei mai mari actori, fiind unul dintre stâlpii Bulandrei, ar trebui să avem curajul să spunem asta.

Moțu Pittiș a fost stâlpul Teatrului Bulandra. Toma Caragiu a spus că Pittiș este urmașul lui, nu altcineva”, a spus Rodica Mandache, actriță.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.